Szekeres Viktor

Az elátkozott X-Men film már harmadik rendezőjét veszítette el

Lehet, hogy 2019-ben sem látjuk a Gambitet.

A Deadline értesülései szerint újabb rendezőjét veszítette el a tervezett Gambit-mozifilm. Ezúttal Gore Verbinski búcsúzott el a produkciótól. Az tavaly ősszel derült ki, hogy a korábban leszerződött rendező, Rupert Wyatt ott hagyja a produkciót, s ekkor kezdődött el a forgatókönyv újraírása, amit Reid Carolin végzett Josh Zetumer előző verzióján. Utóbbi változat esetében még Doug Liman rendezői részvételéről volt szó.

A Channing Tatum főszereplésével tervezett alkotás kapcsán az elképzelés az volt a mostani előkészítés során, hogy a 20th Century Fox 2019. február 14-én mutatja be a filmet, de mivel a forgatás nem kezdődhet el, így ez a dátum is ugrott, amit a FOX azzal erősített meg, hogy jövő februárra halasztotta el az Új mutánsokat.

Gambit karakterét Chris Claremont és Jim Lee alkotta meg 1990-ben, ekkor mutatkozott be a figura először képregényben, az Uncanny X-Men 266. számában. A New Orleansból származó mutáns igen hamar rajongói kedvenccé nőtte ki magát, a képessége a kinetikus energiák manipulációja, valamint a tolvajlás, bár utóbbi semmiképp sem számít különlegesnek. A karakter egyébként feltűnt Taylor Kitsch alakításában az első Farkas-mozifilmben, az X-Men kezdetek: Farkasban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!