Szekeres Viktor

Jól sejtettük, a Star Wars 8 minden idők egyik legjobban várt filmje

Elég jól indult Az utolsó jedik.

Nem történt meglepetés, tudtuk, mennyire szerette a közönség Az ébredő Erőt, így nem meglepő, hogy Az utolsó jedik is nagy sikert fog aratni, legalábbis Amerikában. A film a csütörtök esti elővetítések során már 45 milliós bevételt termelt odaát, ami azt jelenti, hogy 200 és 210 millió dollár között lesz az nyitóhétvégéje, attól függően, hogy a szombati és vasárnapi napon hogy tartja magát.

Ez a nyitónapi teljesítmény nem sokkal marad le az előző epizód által felállított világrekordtól, és 55%-kal felülmúlja a Zsivány Egyes nyitónapját, hiszen az csak 29 milliót hozott az elővetítésekből. December 13-án egyébként a nemzetközi premierre is sor került 14 piacon, és azokról már 60 millió dollár folyt be a mozik kasszájába, ami 63%-kal jobb, mint a Zsivány Egyes esetében, és csak 25%-kal marad el Az ébredő Erőtől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Látod, pont bemutatod, hogyan terjednek a hazugságok, mert az a a nagy b* helyzet, hogy már eleve hazugsággal kezdesz, mert például senki nem mondja ezt:

    " minden SW filmre azt hazudják minden idők legjobban várt filmje".

    Ilyet hol olvastál? Mert akárhol is tetted, az a te bajod, hogy ilyen helyre jársz, hogy hazugságokat fogyasztasz. Másrészt pedig az SW 4-5-6 gondolom papíralapú, zörgő újságokban láttál ilyet írva, de az SW 1-2-3 kapcsán hol?