Szekeres Viktor

Készül a Kockafejek újabb amerikai változata

Talán most jól fog elsülni a The IT Crowd feldolgozása.

Angliában meglehetősen nagy népszerűségnek örvendett az idehaza Kockafejek címmel futó komédia, és a hazai rajongókat sem nagyítóval kell vadászni. Éppen ezért nem volt meglepő, hogy az amerikai NBC csatorna bejelentette, hogy a 2007/08-as tévés idényre berendelik a The IT Crowd amerikaiasítását. A tervek szerint Jessica St. Clair, Joel McHale és az angol verzióból is ismert Richard Ayoade lettek volna a főszereplők.

Nos, ez a projekt akkor behalt, a pilot forgatásán túl mást nem kezdtek vele, egy 2014-es próbálkozás pedig már a pilotfázisig sem jutott el, de talán jövőre már realizálódhat belőle valami, hiszen az NBC ismét nekifut a remake-nek, ráadásul a készítője az eredetit is jegyző Graham Linehan lesz. Hogy ennek mi lesz a sorsa, az már februárban eldőlhet, hiszen akkor kerül sor a pilotberendelésekre, a leforgatott anyagok sorsáról pedig májusban döntenek majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ennek se sok értelme.
  • Macropus Rufus #1
    hát nem is tudom. Sztem olyasmi lesz mint a Office. Az angol eredeti, marhajó. Az amerikai meg egy rétestészta amit már több mint 10 éve nyújtanak és igazából már nem olyan vitzes mint volt.