Szekeres Viktor

Az első csapatkép az Ocean's Eleven folytatásának szereplőgárdájáról

Kiadták az első csapatképet az Ocean's 8-hez.

Megérkezett az Ocean's 8 első csapatképe, ami egy jelenetkép a nyáron bemutatásra kerülő filmből, ami az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi folytatása lesz, aminek a főszereplője Danny Ocean börtönből frissen szabaduló testvére lesz, akit Sandra Bullock alakít majd. Természetesen a vér nem válik vízzé, így idővel ő is csapatot verbuvál maga köré, hogy szakítson egy nagyobb zsákmányt.

A film kiemelt szereplői között Sandra Bullock mellett még ott lesz Cate Blanchett, Anne Hathaway, valamint Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Awkwafina, azaz Nora Lum. Az Ocean's 8 fő rosszfiúja Damian Lewis lesz, de korábban Matt Damon is elárulta, hogy fel fog tűnni, feltehetően az ezt megelőző népszerű Ocean's-trilógiában játszott karaktere, Linus Caldwell bőrébe bújva.

Az Ocean's 8 amerikai premierjére 2018. június nyolcadikán fog sor kerülni. A filmet az a Gary Ross rendezi, aki Az éhezők viadalát vitte sikerre nemrég, hogy aztán kiszálljon a sorozatból. (Jó hír, hogy Ross komoly munkakapcsolatban van az Ocean's-trilógiát rendező Steven Soderbergh-gel, aki George Clooney-val együtt visszatér producerként.)

A film nem az eredeti Frank Sinatrás, és nem is a George Clooney-s feldolgozása lesz, hanem spinoff., jóformán teljesen új film, egy párhuzamos sztori. A történetről hivatalosan nem lehet semmit tudni, de egyes sajtóértesülések szerint az eredeti szkriptet úgy formálták át, hogy az valójában folytatás legyen, melyben a főhős jobbkezének számító társával megpróbál ellopni egy nyakláncot, hogy tőrbe csaljon egy szemét galériatulajdonost.

Sokan már most biztosra veszik, hogy a nyár egyik nagy sikere lehet az Ocean's 8, ami nem is meglepő, hiszen a legutóbbi Ocean's-filmek igen szépen teljesítettek a jegypénztáraknál. A 2001-es Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi 85 millió dollárba került és Amerikában 183, a világ többi részén pedig 267 millió dollárt termelt. A második rész, a Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét 2004-ben 110 milliós költségvetés mellett 126 milliót hozott hazájában, azon kívül pedig 237 milliót, míg a trilógia záró darabja 2007-ben, az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik Amerikában 117, nemzetközileg pedig 194 millió dollárra volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #6
    Ennek a női Ocean's filmnek kb. olyan sikere lesz, mint a női szellemirtóknak. Olyan hatalmas, hogy elérheti a béka fenekét. :)
  • Ender Wiggin #5
    Vajon Rinyahát melyik producer molesztálgatja, mert valahogy filmes szerepeket kap annak ellenére, hogy duplanulla.
  • Voltan #4
    Ez szánalmas...
  • NEXUS6 #3
    Hát Sandra Bullock-on kívül nem sok színészt látok a gárdában, valszeg a poresz változával DVD-n, vagy egyből online terjesztve nagyobb sikere lenne, mint amekkora így ennek a produkciónak lesz. ;)
  • cateran #2
    Elallt a lelegzetem, amikor belegondoltam micsoda siker lesz ez is...




    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.08. 10:53:07