Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy lesz Stranger Things 3. évad

Eddig is tudtuk, de most már 100% az ST3.

Nem sok olyan sorozat van, amit mindenki látott, de a Stranger Things ilyen, hiszen adja magát a kérdés, hogy miért ne nézne meg valaki valamit, ami ennyi ember szerint jó. Persze óhatatlan, hogy egyesek csalódottan álljanak fel pár rész után, de a Netflix legnagyobb sikere kapcsán hallgatott a nézők szavára és berendelte hivatalosan is a harmadik évadot, amit jó eséllyel 2019-ben láthatunk majd.

A korábbi interjúk alapján a készítők négy, esetleg öt szezonban gondolkodnak, ami persze még változhat, ráadásul nem azt jelenti, hogy tudnák, hogy mi lesz a 3. és 4. évad története, pusztán azt, hogy akkorra kanyaríthatnak egy lezárást a szériának. Ez egyébként nem is annyira meglepő, hiszen a főszereplő gyerekek növekedése valamikor gátat kell, hogy szabjon az ebben a stílusban elmesélhető történeteknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Igen ritkán top film egy horror. És milyen sci-fik a legnézettebbek? Aligha a 2001: Űrodüsszeia vagy a Stalker. A Star Wars pedig, bármennyire is szeretem, nem igazán sci-fi.
  • kalapos01 #2
    Melyik műfaja a réteg? De, ha az is lenne, akkor is számítana valamit? Minden idők legnézettebb filmjei scifik. Az idei év egyik top filmje az IT. A legnézettebb tévésorozat egy zombihorror. A Stranger Things pedig a Netflix legnézettebb sorozata, pedig ott aztán tényleg mindenféle műfaj van.
  • Zombee #1
    Azért az a mindenki hivatalosan maximum a Netflix előfizetőire vonatkozik, és ott is kétlem, hogy mindenki látta volna. Mégiscsak egy rétegműfaj. A sikerbe a torrent nem számít bele. Amúgy jó sorozat, bár még az első évadnak sem értem a végére.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.12.04. 09:54:08