Szekeres Viktor

A TV2 is lecsapott a foci Bajnokok Ligájára

A TV2-n is lesz foci BL.

Újabb sportjogot szerzett meg a TV2 Csoport, hiszen jövőre elhozza az európai klubfutball legrangosabb sorozatát, a labdarúgó Bajnokok Ligáját. Ez még akkor is igaz, ha a csatorna sajtóközleménye szemérmesen elhallgatja azt a tényt, hogy az elsőválasztás joga a közszolgálati csatornát illeti, így a TV2, illetve a meccseket közvetítő kábelcsatorna csak a "maradékból" választhat magának.

Az UEFA-val kötött szerződés értelmében 2018-tól egészen 2021-ig részesülhet a TV2 Csoport ebben a kiváltságban. A csatorna legértékesebbek sportjogai között így már megtalálható az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság a Premier League, az észak-amerikai profi jégkorongliga az NHL, a gyorsaságimotoros-világbajnokság a MotoGP, továbbá a Superbike és a salakmotor világbajnoki futamok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    A PL-lel is bek*phatják, megvették a jogokat, aztán heti 1 meccset adnak, azt se a rangadókból. Mint az m4 a hazai kézilabda bajnoksággal. Fos magyar foci, még a falusi is megy ezerrel, de kézi még mutatóba is alig. Akkor meg mi a f*sért veszik meg?