Szekeres Viktor

Piszok jó magyar plakáton a Schwarzenegger által alakított Günther, akit meg akarnak ölni

Zseniális a Günther magyar plakátja is.

Már magyar nyelvű plakátja is van a Nyírjuk ki Günthert! (Killing Gunther) című Schwarzenegger-filmnek, amit nem kicsit várnak a rajongók. A Taran Killam által rendezett komédiában még szerepelni fog maga a rendező, Cobie Smulders, Allison Tolman, Hannah Simone és Bobby Moynihan is. És már az sem kérdés, hogy kap-e magyar mozis premiert a film, hiszen míg a kép szerint csak "hamarosan", addig mi már elárulhatjuk, hogy a hazai bemutató október 19-én lesz.

A Big Bang Media forgalmazásában (hál istennek) szinkronizálva elénk kerülő film természetesen Güntherről szól, a világ legnagyszerűbb bérgyilkosáról, akit nemzetközi bérgyilkosok egy csoportja akar eltenni láb alól, mondván túl jó. Azonban miközben a nyomában vannak, kénytelenek rádöbbenni arra, hogy Günther nem véletlenül a világ legnagyszerűbb bérgyilkosa, hiszen mindig egy lépéssel előttük jár.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • farad66 #3
    Egy nagy sz@r ez a film!
  • Wittgen #2
    Nos, trailer alapján a megvalósítás gagyi, a poénok gázak, aki már látta, azt írta, hogy ótvar f*s és Swarczi is alig játszik benne. Szinte csak a nevével adják el.
  • Zombee #1
    Ez jó, kicsit a 70-es évek exploitation-jeire hajaz (az Erőnek erejével is kapott hasonló plakátot). Még az is lehet, hogy beülök rá. Simán jobban komédiázik elég sok komikusnál.