Szekeres Viktor

A Jumanji 2 új előzetese is berobbant

Megígérték, így szerdán le is szállították.

Nem sokkal a Tomb Raider előzetese után a Jumanji - Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome To The Jungle) is megkapta új előzetesét, amit alant meg is lehet nézni. Sőt, a Sony meglepetésünkre egy másik trailerrel is előrukkolt, hiszen az amerikai mellett a nemzetközit is elérhetővé tették. Érdekes lehet megnézni, hogy mi a különbség a kettő között, hogy mit gondolnak arról a forgalmazók, hogy Amerikában és Amerikán kívül mivel lehet meggyőzni a potenciális nézőket.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).
Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.
1995-ben az év egyik legnagyobb sikere volt az azóta legendássá vált Jumanji, melynek Robin Williams játszotta a főszerepét. Az új film az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!