Szekeres Viktor

Folytatódik a Hipervándor

Most már biztos, hogy sorozat lesz az Impulse-ból.

A YouTube Red 10 részre berendelte az Impulse című sorozatot, ami lehet, hogy sokak számára nem bírna hírértékkel, de ha azt mondjuk, hogy ez a Hipervándor (Jumper) című mozifilm folytatásának is tekinthető, akkor minden bizonnyal már más lenne a helyzet. Doug Liman rendezi a sorozat első részét, mely Steven Gould könyvsorozatának harmadik kötetére fog épülni, és ezt további 9 epizód fogja még követni.

Az akció-thriller egy lázadó, 16 éves lányról fog szólni, aki mindig is érezte, hogy különbözik a többiektől, és ki akar szabadulni szülővárosából. Amikor egy helyi drogdíler inzultálja, a lány felfedezi, hogy képes teleportálásra. Kár, hogy ezzel felhívja magára azok figyelmét, akik irányítani szeretnék őt. Szereplők: Maddie Hasson, Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold, valamint David James Elliott.

A Hipervándor a 2008-as év egyik legnagyobb mozis csalódása a scifi műfajában, hiszen érdekes koncepciójából Doug Liman készített botrányosan rossz, gyerekes filmet forgatott. A produkció 85 millió dollárba került és rettenetes kritikák ide vagy oda, érdekelte az embereket, hiszen Amerikában 80, világszerte pedig 142 millió dollár bevételt hozott. Azonban mivel a 20th Century Fox stúdió tisztában volt a nézői véleményekkel, nem nagyon forszírozta a második részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #4
    Nem kérek 16 éves lázadó lányról szóló akció thrillert.
    Igazából 16 éves fiúról szólót se.
    Mondjuk a cartoon networkon meg a disney channelen még el tudom képzelni őket...
  • NEXUS6 #3
    Szerintem nem volt rossz film. Várom a folytattást.
  • Zombee #2
    A felnőtt Anakin Skywalker el is ásta magát ezzel a filmmel egy életre.
  • RAZOR27 #1
    nem volt azért olyan rossz film, bár tény hogy több volt benne sokkal.