Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott az Űrvihar

Magyarul is megnézhetjük az Űrvihar új trailerjét.

Szinte azonnal megkapta magyar nyelvű előzetesét az Űrvihar (Geostorm). Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most is minden bizonnyal helytálló.


Az itthon októberben bemutatásra kerülő film hivatalos szinopszisa a következő, ha valaki a történet kedvéért váltana rá jegyet: "A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat…
Az elmúlt évek legnagyobb szabású filmjei, a Csillagkapu, A Függetlenség Napja mindkét része, a Godzilla és még számos látványos film producere készíti a filmet, amelyet hatalmas költségvetése, különleges látványvilága és izgalmas története tesz emlékezetessé."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #9
    haaat,,, ujabb holnaputan.....
  • rajen77 #8
    Geostorm = Űrvihar
    Gratulálok ismét...
  • sata75 #6
    "...és izgalmas története tesz emlékezetessé."
    tűkön ülök!
  • bmw #5
    Varom....
  • JonasSandor #4
    Megyek megnézni.
  • BladeW #2
    IMDB rating: 5.3.
  • kékherceg #1
    eh...