Szekeres Viktor

Kifejezetten jó filmeket mutatnak be hétvégén

Ha A múmiától eltekintünk, akkor hétvégén jó filmek érkeznek a mozikba.

Amerikában olykor sikerül olyan mozis hétvégét kifogni, hogy csupa negatív kritikát kapó film kerül mozikba, a mostani azonban kifejezetten erősnek tűnik, ugyanis A múmiától eltekintve szinte minden film pozitív kritikákat kap többségében. Míg Tom Cruise akciózása esetében csak minden ötödik kritika pozitív, addig a többinél minden ötödik negatív.


Most kerül bemutatásra az It Comes At Night cím horror, ami némi meglepetésre kap remek véleményeket. Az eddigi 87 kritikájából 74 lett pozitív a RottenTomatoes kritikaösszesítő oldalon, és csak 13 negatív, ami 85%-os mutatónak feleltethető meg.

Kate Mara háborús kutyás filmjét, a Megan Leavey-t is elég jól fogadták a kritikusok, bár jóval kevesebben véleményezték, így még változhat a megítélése. Jelenleg a RottenTomatoes-on 78%-on áll 35 pozitív és 10 negatív kritikával.


A Rachel Weisz főszereplésével készített kosztümös My Cousin Rachel 77%-on áll, az eddigi 61 kritikából 47 pozitív és csak 14 lett negatív, legalábbis hírünk írása pillanatában ennyi állt rendelkezésére az RT-nek.


A Beatriz At Dinner is 79%-on áll, a Salma Hayek főszereplésével mexikói bevándorlós darab kapta eddig a legkevesebb lehúzást a kritikusoktól, mindössze hatot, de összesen csak 28 kritikája van, így ez nem is akkora meglepetés.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!