Szekeres Viktor

Vicces részlet került ki a Pókember: Hazatéréshez

Most már biztos, hogy a Hazatérés áll legközelebb a Pókember-képregényhez.

Vasárnap került megrendezés az MTV Movie & TV Awards, melynek keretében jó pár filmes és tévés elismerést kiosztottak. Azonban a filmkedvelők számára nem csak ezért volt érdekes a rendezvény, hanem azért is, mert exkluzív jelleggel több új filmhez is mutattak be anyagot. Ezen kiemelt filmek egyike volt az új Pókember-reboot, a Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming), amiből egy új, másfél perces részletet nézhettünk meg.


Az új Pókember, aki már feltűnt az Amerika kapitány: Polgárháborúban, Tom Holland lett, a barátnőjét pedig Zendaya alakítja. A további kiemelt szereplők közül May nénit Marisa Tomei játszhatja el, A Keselyű (The Vulture) pedig Michael Keaton lesz. A másik gonoszt Logan Marshall-Green kapta, s az említettek mellett még szerepelni fog a filmben Robert Downey Jr. (mint Tony Stark), Laura Harrier, valamint Tony Revolori, Martin Starr, Michael Barbieri, Donald Glover, Kenneth Choi, Hannibal Buress, Isabella Amara, Jorge Lendeborg Jr., Angourie Rice és J.J. Totah.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tsabes #5
    Lehet, hogy neked a kizárólag a szellemiség és a főszereplő karaktere a lényeg, nekem speciel az is, hogy mennyire hű az eredettörténethez (ízlések és pofonok, nem kell kockának lenni hozzá) és tetszik van sem de ebből a szempontból még igenis a Tobey Maguire-féle verzió áll hozzá a legközelebb. Ebből a szempontból pedig tökmindegy, hogy milyen az új film mert épp eleget lőttek le a trailer-ek és az Amerika kapitány: Polgárháború ahhoz, hogy már most tudjuk, hogy eléggé megváltoztatták az eredettörténetet.

    Az nálam teljesen más téma, hogy hány éves ember játszik el egy hány éves embert, egyébként jogos, elég idegesítő tud lenni.
  • zetortraktor #4
    " Ekkora hülyeséget is csak itt tudnak írni."

    Mesélj, milyen volt a film. Gondolom arra alapozva írsz. Ahogy a cikk is.

    Ja, persze, egy 30 éves Peter Parker áll a legközelebb hozzá. Vagy 25. Tudom is én, hogy mennyi volt, de kit érdekel, hogy milyen hálója vagy ruhája van Pókembernek (oké, a szódásszemüveg kockákat nyilván érdekli, de más nem élvezkedik ilyesmire)?

    A lényeg a szellemiség és a főszereplő karaktere. Semmi más. Az, hogy milyen cucc van, vagy hogy milyen mitológiát találnak ki, mert nem annyira fantáziátlanok, hogy megismételjék századjára is azt, amit 50 évvel ezelőtt megírtak egy teljesen más korban, az ma nem sokakat érdekel, és egyébként is a könyökén jön ki mindenkinek.

    Még hogy a Tobey Maguire-féle, HAHAHA!
  • Akra #3
    Egyik Marvel vagy DC film nem tud és nem is akar hű lenni a képregényekhez. Nem illik bele a kézzel varrott ruha egyik hős kinézetéhez sem. Hazatérés egy kapocs lesz a Bosszúállók 3-4 részéhez. Marvel egyértelműen azt tartja középpontban. Minden filmje valahol a Bosszúállókhoz kapcsolódik. De a hazatérésben még mindig több a flegmaság és bohóckodás Parker részéről. Mindenképpen ha erről az oldalról nézzük már nyertünk egy kamasz Parkert.
  • Zombee #2
    Ha csak a hálóvetőben lett volna gyengébb a képregénynél, akkor a legjobb Marvel film lehetne. De nem, mert súlytalanok az ellenségek, hosszúak és ömlengősek a filmek, és a karakterek is gyengék. Parker már túl béna, és Pókember nem az az ellenségeit idegesítő, örökké pofázó figura. Ebből a szempontból a másik két film jobb volt, de sikerült a polkorrekt fekete Elektróval elrontani. Rhino-t sajnálom, hogy kimarad így, hogy a 3. rész nem készült el, bár talán jobb is, mert az a koncepció sem érdemelt több filmet. Bár a filmvégi Rhino a mechanikus páncéljával nem is tetszett, az eredeti jobb szerintem. Bugyutább elgondolás, de végtére is az egész köpenyes, kívül hordott alsógatyás hősködés bugyuta valamilyen szinten, de ez így a jó. Rossz az, amikor teljesen véresen komolyan veszik (Nolan Batman trilógiája).
  • tsabes #1
    "A Hazatérés áll legközelebb a Pókember-képregényhez" - Ekkora hülyeséget is csak itt tudnak írni. Barátom, mutasd már meg az eredeti képregényben, hogy hol volt bármi köze Tony Stark-nak Pókember ruhájához, csak, hogy egy példát említsek. Minden eddigi Pókember filmben volt valami változtatás az eredeti történethez vagy karakterhez képest, ha összességében nézzük akkor a Tobey Maguire-féle verzió állt legközelebb az eredeti képregényhez, abban jóformán az az egyetlen változtatás, hogy nem hálóvetőt használ hanem saját maga képes hálót szőni.