Szekeres Viktor

Újabb menő, új sorozatok érkeznek itthonra

Az AXN áprilisban újabb sorozatpremierek hoz el.

Április 4-én országos tévépremierként érkezik az AXN műsorára a Váltságdíj című krimisorozat első évada. A sorozat középpontjában egy sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) áll, aki társaival mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások és emberrablások során is sikerrel jár és olyan emberek életét is meg tudja menteni, amire más nem lenne képes.

Szintén országos premierként, április 4-én tér vissza 12. évadával a Gyilkos elmék, hat nappal később pedig végre folytatódik negyedik szezonjával a Sherlock című angol krimi, mely a 21. századi Londonban játszódik, ahol elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman).

Áprilisban még folytatódik a Kékpróba, valamint Az indíték, a Magánügyek, az Intelligence – A jövő ügynöke és A nagy fogás című sorozatok, valamint Viola Davis főszereplésével a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? is vadonatúj részekkel érkezik. Ezek mellett az AXN White műsorán lesz látható április 19-től, országos premierként a Bosszú (Intrikam) című török széria, amely az amerikai Bosszú feldolgozása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!