Szekeres Viktor

Minden idők egyik legsikeresebb horrorja lesz a Tűnj el!

Továbbra is hatalmas siker a Tűnj el!.

Nem az a nagy fegyvertény, hogy a 4,5 millió dollárból készített Tűnj el! (Get Out) hatalmas bevétellel nyitott, s talán még azt sem, hogy szinte alig kapott negatív kritikát, hanem az, hogy mennyire erősen állja még mindig a helyét. Általában a horrorok 60%-os bevételcsökkenést szoktak elszenvedni hétről hétre, azonban Jordan Peele filmje a harmadik hétvégéjét is 21 millió dollárral zárta, vagyis előbb 15, majd csak 25%-kal csökkentek a bevételei. Ezzel a Tűnj el! már 111 millió dollárnál járt és semmi jele nincs annak, hogy ne jutna el 165 millió környékéig.


Az április 20-i magyar premier előtt egyébként a hivatalos szinopszis és a magyar feliratos trailer is kijött: "Most, hogy Chris (Daniel Kaluuya, Sicario – A bérgyilkos) és a barátnője, Rose (Allison Williams, Csajok) elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra.
Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is...
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #2
    Pfff.