Szekeres Viktor

Gyűlnek az új Marvel-tévésorozat szereplői

Jó pár színész csatlakozott a Cloak and Daggerhöz.

Mint arról már pár napja beszámoltunk, a Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy Aubrey Joseph és Olivia Holt lesz a főszereplője a Marvel’s Cloak & Dagger című sorozatnak, mely a Freeform csatornára készül el. Most kiderült, hogy a további kiemelt szerepeken mely színészek fognak osztozni: Andrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito, valamint J.D. Evermore.

Az itthon Köpeny és Kardként ismert szériát már elég régen elkezdték fejleszteni, de a projekt egy időre megfeneklett. A tetszhalotti állapotából Joe Pokaski rángatta ki egy új pilotszkripttel, és ő lesz a tervezett sorozat showrunnerje is. A Cloak and Dagger természetesen a már ismert filmes-sorozatos univerzum részét fogja képezni, és mindenképp a fiatalokat fogják megnyerni vele.

A kevésbé ismert tini szuperhősök egyike egy pszionikus fénytőrt tud létrehozni, mely odamegy, ahova irányítója mondja és kiszívja az életet a célpontból, a másik pedig a sötétség dimenziójába tud létrehozni átjárót, hogy másokat oda veszejtsen el. A hab a tortán, hogy a két tini egymásba szeret, miközben szert tesz a képességeire.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Először azt hittem, hogy viccelsz, de látszik, hogy komolyan írod, és nem vagy túl intelligens. Olvasni kell. Sokat.

    Meglep, hogy azt hiszed, hogy neked az a kevesebb, mint 12 perc reklám (amit az ember egyébként sem néz, inkább kapcsolgat vagy feláll) nagyobb jelentőséggel bír, mint egy 40 perces sorozatepizód. Azt pedig még egy ovis is tudja, hogy a reklám a tévé kötelező tartozéka. Meg a net tartozéka. Meg a mozifilmek tartozéka. Meg az utcán való sétálás tartozéka. Mert pénzt hoz a konyhára. A pénz pedig tartalmat. Olyat, ami itt is elolvastál. Te, mint a fogyasztó.
  • BrockSamson #2
    Vagy...tudod...letoltod es nincs reklam. :D
  • esztyopa #1
    A mindenit !
    Most már tudom,hogy érdemes élni !
    Egy UJABB sorozat,ami csak arra jó,hogy a TV elé *ragassza* a nézőt,hogy kidülledt szemekkel sasolja a qrvajó reklámokat,majd rohanjon...vásárolni...