Szekeres Viktor

Nagyszerű hírt kaptak a Lucifer-rajongók

Harmadik évadot kapott a Lucifer.

Ősszel a harmadik szezonjával fog folytatódni a Lucifer. A Fox csatorna krimisorozata ráadásul ezúttal fix 22 részes berendelést kapott, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel 2018. májusáig képernyőn fog maradni. A széria további szereplői Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Nicholas Gonzalez, Rachael Harris, Scarlett Estevez és a második évadtól kezdbe Tricia Helfer.

Az itthon a VIASAT3-on Tom Ellis főszereplésével láthatót dráma alapja egy képregény, a Lucifer, mely annak idején a Sandman-képregényekből nőtt ki. A történet szerint a Pokol Ura unatkozik és boldogtalannak érzi magát, s ezért leszáll a földre, hogy trónjáról lemondva ott próbáljon boldogulni. Azonban kisvártatva belekeveredik egy gyilkossági ügybe, s rájön, hogy akár megváltást is nyerhet a különféle nyomozásokba való besegítések révén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Oliwaw #3
    "de vannak sokkal jobbak" (ez a dzsolidzsóker mondat, minden helyzetben bevethető)
    Mik azok a sokkal jobbak ? (pl. Kösem a Szultána ? (biztos vannak sokan akik jobbnak tartják, sokan akik meg nem))
  • zetortraktor #2
    "Talán ez az egyetlen sorozat,ami nézhető"

    Mondod ezt hány sorozat bepróbálása után? Vagy, amiről nem tudsz, az nem is létezik?

    Aranyos sorozat a Lucifer, tipikus nyomozgatós limonádé, de vannak sokkal jobbak is lúzerek és vérben tocsogás nélkül. (Jézusom, te miket szoktál nézni...?)
  • esztyopa #1
    Talán ez az egyetlen sorozat,ami nézhető,mert nem nyáladzó lúzerekről,és nem vérben tocsogó karakterekről szól,hanem egy*visszafogott*ördögi arcról,aki meglepően szórakoztató,de soha nem akarja elhitetni Velünk,hogy...valóban létezik !