Szekeres Viktor

DC-s képregény-karakter lesz George Lucasból

George Lucas benne lesz a Legends of Tomorrow-ban.

A Legends of Tomorrow című felejthető képregény-sorozat a 2. évad 9. részében nagyot tervez húzni, ugyanis szerepelni fog benne George Lucas - legalábbis karakterként. Az időutazós széria főszereplő az adott részben, melynek címe Raiders of the Lost Art lesz, 1964-be látogatnak el, Los Angeles városában, ahol össze fognak futni a fiatal Lucasszal, akit Matt Angel fog alakítani.

A történet szerint a különféle idővonalat érintő változások miatt Lucas abbahagyta a filmes iskolát, aminek köszönhetően sosem készíti el a Csillagok háborúját, illetve Az elveszett Frigyláda fosztogatóit. Így pedig Ray, aki a sorozat története szerint éppen a Star Wars miatt lett mérnök, illetve Nate, aki Indiana Jones miatt lett történész, elkezdi elveszteni zsenijét, hiszen az őket inspiráló művek nem is léteztek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Nem mintha bármit is jelentenének ezek a számok, de nem kellett volna bemásolnod őket, mert a 7,1 az nagyon gyenge sorozatoknál, még egy NCIS is 7,9, de a jó sorozatok 9 körül vannak. Ugyanúgy, a Rottenen, ami 60% körül van..., szóval felejthető.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.12.30. 14:55:36
  • takysoft #4
    "A Legends of Tomorrow című felejthető képregény-sorozat"
    IMDB 7,1
    Rotten 64 %
    Azért ha már cikkírók vagyunk, fikázzuk azt, ami objektíven is rossz. Ez elég elég szubjektív vélemény.
    A kritikus módjával legyen szubjektív...
  • RAZOR27 #3
    képregény-karakter lesz = sorozatban feltűnik? oh boy, újságírás az sg-n
  • xido #2
    egyrészt felejthető az apád f..üle..másrészt írjál már rendesen...

    "Így pedig Ray, aki a sorozat története szerint éppen a Star Wars miatt lett mérnök, illetve Ray, aki Indiana Jones miatt lett történész, elkezdi elveszteni zsenijét"

    most az egyik Ray biztos nem Ray..hanem Nate esetleg?
  • cateran #1
    " Így pedig Ray, aki a sorozat története szerint éppen a Star Wars miatt lett mérnök, illetve Ray, aki Indiana Jones miatt lett történész"

    Ez a Ray igazi multifunkcios szemely...:D A Howard a kacsa miatt lett allattenyeszto, a Fantasztikus labirintus miatt pedig epitesz..:D