Szekeres Viktor

Megérkezett az új Ghost in The Shell-előzetes

Az élőszereplős Ghost In The Shell-film új előzetest kapott.

Kifejezetten jól fogadta a közönség a Páncélba zárt szellem (Ghost in The Shell) első, amerikai előzetesét, amit most össze lehet vetni a nemzetközi trailerrel, ami nemrég érkezett meg. A tervek szerint a filmet 2017. március 31-én mutatják be Amerikában. A forgatási munkálatokra Hongkongban került sor, majd pedig Új-Zélandra költözött a stáb. Az itthon korábban Szellem a burokban, illetve Páncélba zárt szellem címen is látott anime amerikai változatát az a Rupert Sanders rendezte, akinek első mozifilmje Hófehér és a vadász volt.


A Ghost In The Shell alapját a Kodansha Comics híres mangasorozata jelenti, melynek készítője és rajzolója Masamune Shirow. A történet egy különleges alakulatos, teljesen egyedi ember-kiborg hibridről szól, aki a Section 9 névre hallgató elit osztagot vezeti, melynek feladata a legveszélyesebb bűnözők és szélsőséges elemek megállítása. A csapat legújabb ellenfelének viszont éppen az a célja, hogy a kibertechnológiát uraló Hanka Roboticot tönkretegye.

A magyar premierre a UIP-Duna Film tájékoztatása szerint egy nappal az amerikai bemutató előtt, azaz 2017. március 30-án fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #4
    Én inkább az amcsi Death Note filmtől félek...fel is írnám a listámra azokat, akiknek eszükbe jutott, hogy a még japánul is ultra-gagyi feldolgozást megfejeljék egy néger L-s majomsággal. Tuti nem nézem meg, ahogy a japcsi változatot is 20 perc után kikapcsoltam. Ez ahhoz képest még lehet egy jó film.
  • syn7h37ic #3
    Zenei téren egyetértek.
  • jkedzs #2
    ja, a zene nevetségesen nyugati tucatgagyi.
    ezzel kéne adni minimum:


    https://www.youtube.com/watch?v=z64HCi2rQkE

    amerikai tucat film lesz ez is, mindenféle stílus nélkül. D:
    csak nehogy a Dizni kezeibe kerüljön a folytatás. DD:
    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2016.12.18. 13:46:22
  • Tikal #1
    áá, csak miért ezzel a szar zenével?!