Szekeres Viktor

Szánalmas lett Jennifer Lawrence és Chris Pratt űrhajós scifije

Valószínűleg lemondhatunk az Utazókról.

Sokan várták az év vége egyik nagy durranásának a Chris Pratt és Jennifer Lawrence főszereplésével készült scifit, az Utazókat (Passengers), azonban a jövő héten bemutatásra kerülő film első kritikái igencsak lesújtóak lettek, ami már csak azért is meglepő, mert Hollywood hosszú évek óta próbálkozik megvalósítani az igen érdekes koncepcióval rendelkező alkotást.


Ugyan még csak a kiválasztott újságírók nézhették meg a filmet és nyilvánvalóan a többi kritika érkezésével bármelyik irányba eltolódhat a pozitív és negatív vélemények aránya, de a jelenlegi 29% a RottenTomatoes kritikaösszesítő oldalon eléggé beszédes. Mindez úgy jött ki, hogy az eddigi 24 kritikából csak 7 lett pozitív előjelű, a maradék 17 inkább lehúzás.

Az itthon január 12-én bemutatásra kerülő film a véleményezők szerint a nagyon érdekes alapkoncepció ellenére borzasztó lett, amiben némi konyhafilozofálgatás mellé csak lelombozó melodráma szorult. A Stockholm-szindrómás scifi többek szerint is túl erősen kezd és a zárás, illetve a kötelező csavar elég csalódást keltő és tipikus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    De akkor a pozitívakat sem kell, nem?

    Fura, hogy még mindig van, aki nem fogja a kritikák műfajának a lényegét. A kritika nem azt fogja megmondani, hogy neked tetszeni fog-e a film. És egy kritikának nem az a lényege, hogy pozitív vagy negatív előjelű. Hanem kábé minden más. Valakinek tetszik egy film, ha melodráma, másnak meg nem. Itt a lényeg úgyis az, hogy melodráma.
  • Griphons #5
    Azért a RT kritikáit ne vegyük már készpénznek. Lehet hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy az amcsiknak nem jön be, amin gondolkodni is kell.
  • jkedzs #4
    TK+
    a csajjal mondjuk szívesen összezáródnék egy-két hónapra. többre nem.
  • Relixo #3
    Ez várható volt.... két bűn rossz, totál gyökér színésztől mit várunk?
  • Ender Wiggin #2
    A srác legalább vicces. A csaj csak szimplán rossz színész.
  • bigleon666 #1
    Amikor a kritikusok ilyen rosszat mondanak egy filmről, akkor az tuti király lesz!!! :)