Szekeres Viktor

Wolverine 3: egy sima és egy 18+-os előzetes

Megérkezett a Logan előzetese.

A gyenge elő-előzetes után kiváló valódi trailer érkezett a Farkas-trilógia befejező részéhez, a Loganhez, amit egy korhatáros nemzetközi változat is követett - lejjebb mindkettő megnézhető. A címszereplő Hugh Jackman mellett a filmben még kiemelt szerepet kapott Patrick Stewart, Elizabeth Rodriguez, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle és Elise Neal.


A pletykák szerint a Wolverine 3-ban a főgonosz Mister Sinister lesz, de szerepet kap az X-23-as mutáns is, valamint a The Reavers és a Weapon X is. A rendező megint csak James Mangold, a forgatókönyvet pedig David James Kelly írta. A történetről egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni, de korábban azt pletykálták, hogy az Old Man Logan című képregényes történetet adaptálnák valamilyen formában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #5
    csak nekem egyforma a 2 videó?
  • Cyberdog #4
    Nem hazudott, csak egy kicsit pontatlan volt.
    Ne legyünk ilyen nyersek. Annyira ronda kifejezés ebben az esetben a hazudni szó... :)
  • zetortraktor #3
    "Persze a filmekben ne keressünk képregényes hasonlóságokat, maximum a nevek szoktak egyezni... "

    Értem én, hogy valaki észreveszi, ha a filmben nem minden ugyanolyan, mint a képregényben, de komolyan? Van valami apró eltérés, és akkor máris duzzogás jön, meg csak a nevek? A képregényben és a filmben is van pofaszakálla Wolverine-nek. Na, ez máris két egyezés. Szóval hazudtál. De ha kéred, mondok egy harmadik egyezést is.
  • Dewri #2
    Nem halhatatlan, csak az öngyógyítása miatti sejtregenerálódása miatt sokkal lassabban öregszik, mint egy átlag ember. És mivel iszonyat gyorsan gyógyul, nehéz megölni is.

    Más kérdés, hogy az előző filmben a szamuráj levágta a karmait és a végén csontkarmai voltak, most meg megint ott az X-fegyverként kapott adamantium penge, pedig olyat nem tud növeszteni csak úgy...

    Persze a filmekben ne keressünk képregényes hasonlóságokat, maximum a nevek szoktak egyezni...
  • Cyberdog #1
    Ahhoz képest, hogy halhatatlan, elég szépen megöregedett... :)