Szekeres Viktor

Készül a Pofázunk és végünk 3

Cseppet sem meglepő módon folytatódik a Pofázunk és végünk.

A Pofázunk és végünk (Ride Along) első része hatalmas siker volt 2014-ben, és úgy tűnik, hogy a Universal stúdió szerint a második rész is jól teljesített, hiszen úgy tűnik, hogy elkészül a harmadik rész. Legalábbis a TheWrap értesülései szerint az írók, Phil Hay és Matt Manfredi már fejlesztik a forgatókönyvet. A folytatásra a tervek szerint mind Kevin Hart, mind pedig Ice Cube visszatérne, és a rendező is szinte biztos, hogy ismét Tom Story lenne.

A 25 millió dollárból készített első film letarolta Amerikát, 135 millió dollár bevételt hozott, igaz, az Amerikán kívül nézőket abszolút hidegen hagyta (20 millió dollár). A második rész, a Pofázunk és végünk Miamiban már 40 millió dollárba kerül, s bár a bevétel csökkent Amerikában (91 millió dollár), de nemzetközileg már több pénzt folyt be (33 millió dollár) a vetítésekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Szerintem jobb lenne Kevin Hart nélkül. :D Erőltetetten degenerált, idegesítő. Bár lehet, hogy csak túl jól játssza a szerepét, de nekem ez az első vicces-balfasz fekete, aki nem jön be.
  • kalapos01 #2
    Miért lenne meglepő, ha még te is annyira zombi voltál, hogy egy végigszenvedős első rész után simán megnézted a másodikat? Amíg ilyenek a filmnézők, naná, hogy jönnek a folytatások.
  • Inquisitor #1
    De. Meglepő módon. Az első részt még végig lehetett szenvedni, de a második már ... szóval a túltolt túl sokat pofázó "vicces fekete" karakter nem vitte, nem vihette el a hátán.