Szekeres Viktor

Saját filmet kap a Nagy Lebowski legjobb karaktere

Elkészülhet a Nagy Lebowski kvázi spinoffja.

John Turturro, aki a Coen-testvérek filmjében, a Nagy Lebowskiban Jesus Quintanát alakította, évek óta kampányolt azért, hogy karaktere visszatérhessen valamilyen formában. A Birth Movies Death a színész megunta a várakozást, és úgy döntött, ha a Coen-testvérek nem élesztik fel a figurát, akkor azt meglépi ő, és új rendezésének, a Going Places-nek a főszereplőjévé tette.


A Going Places az 1974-es francia Herék, avagy a tojástánc feldolgozása lesz. Míg az eredeti Gerard Depardieu, Jeanne Moreau és Isabelle Huppert szerepelt, addig ebben a verzióban Turturro mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Susan Sarandon, Bobby Cannavale, és Audrey Tautou. Az eredeti film szinopszisa a következő volt: "Két antihősünk a francia Riviérán teng-leng. Apróbb-nagyobb szélhámosságokkal, csajozással, rablással próbálják meg agyonütni az idejüket, meg néhány ellenszenves alakot."

A két bűnöző a filmben Turturro és Cannavale lenne, hozzájuk csatlakozik majd Tautou karaktere, hogy életében először érjen el orgazmust, míg Sarandon egy börtönből szabaduló, korábbi szélhámos lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!