Szekeres Viktor

Remek lett az Aranyélet 2. évad új előzetese

Befejeződött az Aranyélet 2. évad forgatása.

A hétvégén véget ért az HBO nagyszabású sorozata, az Aranyélet 79 napos forgatása - talán ezen alkalomból a csatorna új, külön forgatott teasert adott ki a szériához. Az új részeket novembertől lehet megnézni a tévében, de ha a csatorna megint a tavalyi disztribúciós megoldást követi, akkor az HBO GO-ra már a premier napján felkerülhet az első négy epizód.


A 79 nap alatt olyan színészek bukkantak fel a forgatáson, mint Végh Zsolt (Gáll Feri) Danís Lídia (Jakab Erika nyomozó), ifj. Vidnyánszky Attila (fiatal Attila), Waskovics Andrea (fiatal Janka), Kovács Tamás (fiatal Hollós), Fehér László (fiatal Gáll Feri), Farkas Franciska (Oszi), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza ügyvéd), Hevér Gábor (Szendrák Dénes ügyvéd), Németh Lala (Gáll Bianka), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pisti), Nagypál Gábor (Gyepa) és még sokan mások.

Az Aranyélet első évada hamar a hazai nézőközönség kedvencévé vált és nem csak itthon, hanem az országhatáron kívül is pozitívan fogadták: összesen 18 országban – többek között Lengyelországban, Csehországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Svédországban - mutatták be a krimi-drámát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lck #1
    Trónok után egy kis pezsgés ! Várom nagyon. :)