Szekeres Viktor

Itt az Ideglelés 3 előzetese

Csak úgy a semmiből feltűnt az új Blair Witch Project-mozifilm.

A hétvégén San Diegóban kerül megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen ezen az összejövetelen a horror műfaja is kiemelten képviselteti magát.


Nem nagyon verték nagydobra, de lesz Ideglelés 3, azaz elkészült a harmadik The Blair Witch-film. Azonban valójában nem is a semmiből érkezik, hiszen a szeptemberre tervezett, The Woods című Lionsgate-horrorról van szó, mely már Blair Witch címen fut, s mely hivatalosan a régi franchise újabb epizódja. A főszereplő James Allen McCune lesz, aki az eredeti film főhősének, a Heathernek a testvére, s azt akarja kideríteni, hogy mi történt a rég eltűnt lánnyal. További szereplők: Callie Hernandez, Brandon Scott, Valorie Curry, Corbin Reid és Wes Robinson.


A filmet, melyhez érkezett egy új előzetes is (az alső teaser még a tavasszal kiadott) Adam Wingard rendezte Simon Barrett forgatókönyvéből, s az amerikai premierje szeptember 16-án lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!