Szekeres Viktor

A Szenilla nyomában minden idők egyik legsikeresebb animációja lesz

Amerikában tovább robog a Némó nyomában folytatása.

Akkor, amikor sok folytatás csalódást keltően szerepel, és abban a korban, amikor Amerika a nemzetközi trendekkel ellentétben jó párszor az animációs folytatásokra sem nézettségnövekedéssel reagál, szenzációs teljesítménynek számít a Szenilla nyomában produkciója. A film, azok után, hogy minden idők legjobban startoló animációja lett, letaszítva a trónról a Shrek 2-t, a folytatásban sem áll meg, s csak vonzza magához a nézőket.

Valamivel több, mint két hét alatt a film már 372 millió dolláros bevételnél jár Amerikában, vagyis minden idők ötödik legsikeresebb animációjának számít az ottani piacon. S ez nem sokáig marad így, hiszen a zsinórban a harmadik hetét is a hétvégi toplista élén töltő alkotás az elkövetkező napokban minden bizonnyal utoléri a 400 milliós Jégvarázst, majd pedig 415 milliós Toy Story 3-at és a 422 milliós Oroszlánkirályt is. A kérdés akkor pedig már csak az lesz, hogy az Amerikában 441 millió dolláros bevétellel záró Shrek 2 marad-e minden idők legtöbb bevételt hozó animációja hazájában? Erre nagyon kevés az esély.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Szerintem a Nemo is felejhető volt összehasonlítva pár másik termékükkel, de ez valóban nagyon gyenge lett. Valószínűleg lesz 3. rész is. Egy újabb jelenéktelen szereplő nyomában címmel.
  • kalapos01 #2
    Igen, ez általában mind jellemző a Pixar-animációkra. Ennyire nem tetszett a film?
  • gombabácsi #1
    a disney megint bevitt egy gyomrost az emberiségnek? sablonvilág, műanyag érzelmek, színes-szagos műanyag...