Szekeres Viktor

Izgalmas rendezőket kapott a Beverly Hills-i zsaru 4

Egyre biztosabb, hogy lesz Beverly Hills-i zsaru 4.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures szerződtette Adil El Arbit és Bilall Fallah-t, hogy ők készítsék el az új Beverly Hills-i zsaru-epizódot. Hollywood nem most fordul először sikeres európai rendezőkhöz, ha egy közönségfilmet kell rendezni, s a belga duó mindenképp nagyon izgalmas választásnak ígérkezik, hiszen korábbi munkáik között ott van a tavalyi nagy sikerű thriller, a Black, de ők rendezték az Image-et is.


Korábban már többször is neki futott a stúdió a negyedik rész elkészítésének, még premierdátuma is volt a filmnek (2016. március 25-e), amit Brett Ratner rendezett volna Josh Appelbaum és Andre Nemec szkriptje alapján. Annak a történetéről nem lehetett sokat tudni, csak annyit, hogy a nemrég tévésorozatként újraéleszteni próbált Beverly Hills-i zsaru-koncepcióból átemelték volna azt a Brandon T. Jacksont, aki a tévés pilotban Axel Foley fiát alakította.

A Beverly Hills Copot még 1984-ben mutatták be a mozik, és a film már több, mint 30 éve 234 millió dolláros amerikai bevételt produkált, melyet 82 milliós Amerikán kívüli összeg egészített ki. A 87-es folytatás már csak 154 millióra volt képes belföldön, azonban a nemzetközi sikere nagyobb volt, összesen 146 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba. A bukó harmadik rész 1994-ben 43, illetve 77 millió dollár bevételt termelt Amerikában, illetve Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • iopi #8
    Ez erősen szubjektív. Ami nekem rengeteg, az lehet neked gyér. :)
  • ostoros #7
    Az én tapasztalatom pedig az, hogy eredeti szinkronnal igen sok filmnél a dialógust nem is hallod a háttérzajok miatt. Hangsúlyozom, nem érteni nem lehet, hanem hallani, mert épp a statiszták vagy a robbanások a háttérben hangosabbak, mint a szereplő.
    Azért ne nevezzük már etalonnak az ilyeneket...
    A szinkron színész kiválasztásában pedig jelentős részben a külföldi forgalmazó dönt, vagyis ők döntenek több választás közül, hogy szerintük melyik hangszín felel meg, miközben magyarul nem is tudnak. Bezony.
  • cateran #6
    Hat az, hogy rengeteg az enyhen szolva eros tulzas..valojaban 100 evente 1...A tobbi maga a tomeny rettenet..Dynamic is 2 olyan peldat hozott fel, amik 40 evesek..
    Annyiban -kivetelesen- igaza van zerotraktornak, hogy a szinkron rengeteget elvesz, plane manapsag, amikor nem talalnak hasonlo hangfekvesu szineszt es helyettesitik valalmi teljesen masmilyennel..aztan a 1,5 meteres vastudos kolyoknek olyan hangja lesz, mint 1 2 meteres benga negernek...ajj az nem jo...es akkor meg nem beszeltunk a felreforditasokrol...amibol szinten irgalmatlanul sok van...
  • iopi #5
    Rengeteg szinkron van, ami hozzátesz az eredetihez, sőt jobb lesz tőle. Dynamic csak 2 példát sorolt fel, én még tudnék (biztos ő is) legalább 20 másikat, ami sokunknak jobban működik mint a színészek eredeti hangjával.
    Én értem és elfogadom, hogy te eredetiben szereted jobban. Próbáld meg te is ezt a másik oldallal, akik másképp gondolják. ;)
  • Dynamic #4
    Ugye valójában érted miről van szó, csak most szimplán kötekedsz? És ugye azt is tudod, hogy most tulajdonképpen arról beszélsz, hogy úgy zusammen nincs értelme a szinkronos filmeknek? Mert kurvára nem olyan fekete-fehér a dolog, ahogy levezeted, hiába vannak a példáid.
    Én is eredeti nyelv párti vagyok, de miért olyan ördögtől való, hogy egy színész a hozzáadott szinkronnal olyan tökéletes elegyet alkot, hogy néhány esetben szívesen (vagy szívesebben!) nézzem szinkronosan is. Ilyen Woody Allen - Kern, Bud Spencer - Bujtor stb. Mielőtt megint karót nyelt logika mentén érvelnél, lehet, hogy ennek lehet egyszerű pszichés oka van. Lehet, hogy gyerekkoromban mindig úgy láttam, úgy szoktam meg. Ha eleve lekvárral ettem a gulyáslevest, és úgy szerettem meg, akkor hiába kezdesz el okoskodni, hogy de hát nem is kell bele lekvár.
  • ostoros #3
    Ostobaság.
  • zetortraktor #2
    Vagy legyen Dörner György Eddie Murphy hangjával? Most komolyan, mi értelme annak, hogy valakinek az arcát látod, de a hangját nem hallod? Ezt sosem értettem. Ha meg Dörner hangja a lényeg, akkor számít, hogy Chris Rockot látod vagy Murphyt? Mindkettő viccesen hadonászik és gesztikulál.

    Szóval, nekem is mindegy, csak Eddie Muphy legyen, és Eddie Murphy hangján, ne egy magyar ember mondjon rá olyan szavakat, amit valamelyik közepes magyar ember ferdít.
  • Dynamic #1
    Nekem mindegy, csak Eddie Murphy legyen és Dörner szinkronnal, különben nem érdekel.