Szekeres Viktor

Készül a Fruit Ninja-mozifilm

Az Angry Birdsöt a Fruit Ninja fogja követni.

Amerikában pénteken mutatták be az Angry Birds-mozifilmet, s nagyjából ezzel egy időben hozta le a hírt a The Hollywood Reporter, miszerint lehet, hogy nemsokára egy Fruit Ninja-filmre is befizethetünk. A játék gyártója, az ausztrál Halfbrick Studios ugyanis adaptálni szeretné a hihetetlen népszerűségnek örvendő játékát. Azonban a terveik szerint nem valami akciódús animációs lenne belőle, hanem élőszereplős családi komédia.

A filmet a Vinson Films gyártaná, melynek vezetője, Tripp Vinson mostanában olyan alkotások producere volt, mint a San Andreas és a Boszorkányvadászok. A forgatókönyvet JP Lavin és Chad Damiani fogja megírni, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy miképp ültetnék át a vászonra az egymilliárd letöltéssel bíró, egyébként történet nélküli játékot, melyben a felhasználók az ujjaikkal szeletelnek gyümölcsöt, miközben megpróbálják elkerülni a bombákat. A terv mindenesetre az, hogy némi drámai töltetet is belevigyenek, valamint komolyabb háttértörténettel rendelkező karaktereket, s persze rengeteg emberi érzelmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #6
    Ebből is látszik, hogy a filmadaptációk és a józan ész kapcsolata NAGYON gyenge...
  • Zombee #5
    Élőszereplős. Háttértörténet. Rengeteg emberi érzelem. Mindezt egy játékból, amiben gyümölcsöket darabolsz. Ehhez azért szívni kell elég rendesen.
  • PeeTeR #4


  • Aldo Moro #3
    Pont ezt akartam írni.
  • Cickány90 #2
    Csinálnak... trilógiát...
  • Kongy #1
    Ezek után csinálhatnának a Tetrisből is..... vicc.