Szekeres Viktor

Tengeren forgatják a Star Wars 8-at - lesifotók

Újabb érdekes lesifotók érkeztek a Star Wars 8 forgatásáról.

A Star Wars-rajongók örömére tovább folytatódott a 8. epizód forgatása Horvátországban, ami azt is jelentette, hogy továbbra sem stúdióban bújik meg a stáb, hanem a szabad ég alatt munkálkodik, ami magától értetődően lehetőséget adott lesifotók készítésére is. A lehetőséggel pedig természetesen éltek a rajongók, lehet is kombinálni, hogy miféle tengeri jelenetek forgatására került sor. (A további képek itt tekinthetőek meg.)

Az már korábban kiderült, hogy a Star Wars: Episode VIII írója és rendezője Rian Johnson lesz, a történet pedig Az ébredő Erő sztoriját fogja folytatni. A visszatérő színészek között ott lesz Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis. Újoncként pedig csatlakozik a szereplőgárdához Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran. Az egyelőre címmel még nem rendelkező nyolcadik epizód, a Star Wars: Episode VIII 2017. december 15-én kerül bemutatásra a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #3
    ki az a hobó az első képen?
  • GaborT28 #2
    Ennek már semmi köze nem lesz a Star Wars-hoz; csak a mai trendeknek megfelelő majomkodás lesz. Azok a "Sötét Zsaruk", meg "siklós" üldözés.....istenem, hogy nincs egyedi ötlet. A jelmezek meg egyre rosszabbak lesznek. Tisztára mint az éhezők viadalában.