Szekeres Viktor

Az első képek az Assassin's Creed-mozifilmhez kapcsolódó ajándéktárgyakról

Még mindig nincs előzetes, de újabb morzsákhoz jutottunk az Assassin's Creed-filmről.

A Ubisoft bejelentette, hogy megkezdődött az Assassin's Creed-mozifilmre az előzetes jegyvásárlást, és akik már most megveszik jegyeiket, mindenféle limitált kiadású merchandising termékhez juthatnak hozzá, ha szerencséjük van. Ezek közül párat meg lehet tekinteni az alábbi képeken, amik minden bizonnyal valamennyire hasonlítanak filmbéli másukra.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Mint ismeretes, a Justin Kurzel által rendezett játékadaptáció amerikai premierjének hivatalos dátuma 2016. december 21-e (a hazai bemutató időpontjáról még nincs hír), a film főszereplője Michael Fassbender lesz, aki mellett kiemelt szerepet fog kapni Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Marion Cotillard is.

A film hivatalos szinopszisa szerint egy forradalmi technológiának köszönhetően sikerül előhozni egy férfi, Callum Lynch genetikus memóriáját, aki meg tudja tapasztalni egyik őse, a 15. századi Spanyolországban élt Aguilar kalandjait. Ezen emlékeknek köszönhetően a főszereplő rájön, hogy egy rejtélyes titkos társaság, a Bérgyilkosok egyik leszármazottja, s hihetetlen mennyiségű tudással, valamint képességgel rendelkezik, hogy szembeszálljon a nagy hatalmú Templomosok szervezetével a jelenben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!