Szekeres Viktor

Új plakátokon az Amerika kapitány: Polgárháború szemben álló felei

Vasember és Amerika kapitány szövetségeseket kapott maga mellé.

Ismét csak képes anyagok érkeztek az Amerika kapitány-sorozat harmadik epizódjához, az Amerika kapitány: Polgárháborúhoz (Captain America: Civil War), a Marvel Studios mindent megtesz, hogy a nézők tisztában legyenek azzal, hogy kik is lesznek a szembenálló felek a filmben, melynek története pontosan ott folytatódik, ahol a Bosszúállók: Ultron kora befejeződött, tehát Steve Rogers vezetésével új Avengers-csapat alakul meg az emberiség védelmében.

Klikk ide! Klikk ide!

Azonban az Amerikában május hatodikán bemutatásra kerülő filmben egy komoly veszteségekkel járó nemzetközi incidensnek köszönhetően egyre nagyobb lesz a politikai nyomás egy új rendszer bevezetése érdekében, mely azt szabályozná, hogy mikor kerüljön bevetésre a csapat. Az új status quo végleg szétszakítja a Bosszúállókat, akik eközben egy újonnan feltűnt ellenséggel szemben kívánják megvédeni a világot. A premierre itthon, ha minden jól alakul, még az amerikai bemutatót megelőzően fog sor kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #5
    aszt' hol van Hulk? mert ha ő meg Roger's oldalán van-lenne, akkor nagyjából egál...
  • Hedgehunter #4
    Visio igen, de ahogy a superman vs batman elozetesben is superman mondja, ha meg akartalak volna olni reg halott lennel, tehat nem akar olni csak bedugitani.. :) Valoszinu ez is ilyen lesz.. :) A logikat meg egy filmben sem kell keresni mert film.. :)
  • gombabácsi #3
    az a baj hogy nem elég pörgős és a csavar is kiszámítható
  • dartois83 #2
    Hát igen, de ha a DC kihozza a Batman vs Superman-t, akkor ilyen apróság felett igazán el lehet siklani. Egyébként a szuperhősös filmek bármennyire is szórakoztatóak, azért elég sok logikai bukfenc van bennük. Mindenesetre várom már! :)
  • Cickány90 #1
    Hát, szerintem Vízió egymaga legyalulna mindenkit, szóval nem tudom ezt hogy oldják meg...