Szekeres Viktor

Mégsem láthatjuk itthon az új Michael Bay-filmet

Nem kapunk márciusban Michael Bay-filmet itthon.

Amerikában már bemutatásra került a 13 óra: Bengázi titkos katonái (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) című Michael Bay-film, itthon pedig az előzetes tervek alapján a háborús mozit március harmadikán mutatta be volna a UIP-Duna Film, mely azonban délelőtt arról tájékoztatta a sajtót, hogy az alkotás végül nem kerül Magyarországon a mozikba. Hivatalos okot nem említenek a közleményben, így csak feltételezhetjük, hogy a film csalódást keltő amerikai szereplése állhat a háttérben. Az amerikai tematikából kiindulva ugyanis a 13 óra: Bengázi titkos katonái feltehetően inkább Amerikát érdekli, s ott egyelőre csak 43 millió dolláros bevételnél tart az 50 milliós költségvetésű film.

A Pablo Schreiber, John Krasinski, James Badge Dale, David Denman, Max Martini és Dominic Fumusa főszereplésével forgatott film Mitchell Zuckoff könyve alapján készült, és fő témája a bengázi konfliktus. A történet a 2012. szeptember 11-én történt események krónikáj, mely során terroristák támadták meg a líbiai Bengáziban az amerikai missziót, illetve a CIA egyik állomását. A film természetesen a támadás elszenvedőinek személyére koncentrálna elsősorban. A forgatókönyvet A tolvajok városát is jegyző Chuck Hogan írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [UNQL]Echo #3
    Azert lehetett sejteni, hogy bukta lesz a F4.Voltak hirek a sikertelen tesztvetitesekrol,maga a rendezo is szkeptikus volt.Visszaterve erre a filmre kicsit korainak erzem a temeteset.Csak eszak-amerikaban majdnem visszahozta a gyartasi koltseget es a vilag tulnyomo reszen meg be sem mutattak.Tudtommal sehol mashol nem vontak vissza a premiert.Talan a keves hires szereplo miatt tartanak a bemutatotol pedig pl a Lone Survivor cimu alkotason sem segitett a neves szereplogarda.
  • zetortraktor #2
    Nem okos példa. Ha valami világpremier, akkor nem lehet tudni előre, hogy mennyire lesz sikeres. Itt például lehet látni. Ott bármi lehetett volna.
  • [UNQL]Echo #1
    Szuper!
    Szerencsere eddig es a jovoben is csak a garantaltan sikeres filmek kerultek/kerulnek majd bemutatasra mint pl a Fantastic Four.
    Grat!