Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Birkanyírás 3

Az előzetesből azonnal kiderül, hogy érdemes-e megnézni a Birkanyírás harmadik részét.

Megérkezett a Birkanyírás 3 első előzetese, bár jó eséllyel nem ez lesz a magyar címe a filmnek, ugyanis eredetiben is kapott alcímet (Barbershop: The Next Cut). A filmet Amerikában április 15-én fogják bemutatni a mozik, a hazai premierről természetesen még nincs hír, de jó eséllyel csak a lakossági piacon lesz majd elérhető, vagy a tévében.


A New Line Cinema filmjét Malcolm D. Lee jegyzi, aki korábban olyan afro-amerikai komédiákat rendezett, mint a Buli holtunkiglan, A tuti duó vagy a Vad vakáció. A főszereplő természetesen ismét csak Ice Cube lesz, partnerei pedig többek között Nicki Minaj, Common és Cedric the Entertainer, de szerepelni fog még a filmben Regina Hall, Sean Patrick Thomas, Eve, Anthony Anderson, Jaszmine Lewis és JB Smoove is.

Érdemes lehet tudni, hogy az első epizód 2002-ben került bemutatásra a mozikban és 76 millió dollár bevételt termelt, a 2004-es folytatás, a Barbershop 2: Back in Business is jó volt 65 millióra, ami a meglehetősen alacsony forgatási költségeknek köszönhetően csinos profitot eredményezett az MGM stúdiónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #1
    Hogy érdemes-e megnézni? Hát persze, majd Film+on.