Szekeres Viktor

Csalódás a Némó nyomában 2 első előzetese

Némó után ezúttal Szenillát fogja mindenki keresni a Pixar új mozifilmjében.

Egyelőre még egy ideig a Némó nyomában folytatásaként érdemes emlegetni a Szenilla nyomábant, hiszen jóval kevesebben tudják, hogy ki is az a Szenilla, aki az eredetiben Finding Dory címre hallgató Pixar-film címszereplője lett. Aki persze már látta párszor a nagy sikerű Pixar-animációt, az pontosan tudja, kiről van szó. Szerencsére a nem sokat mutató plakát után megérkezett egy előzetes, ami mindenkit képbe hoz a projekttel.


A Szenilla nyomában a Pixar-veterán Andrew Stanton rendezte, aki korábban azt mondta el az animációval kapcsolatban, hogy annak története egy évvel az első film után játszódik, és olyan kedvencek is visszatérnek benne mint Pizsi, Némó, valamint a Tank Gang tagjai, Búb és még sokan mások. A Kalifornia partvidékén játszódó történetben számos új karaktert is megismerhetünk majd, akikről kiderül, hogy Szenilla életének nagyon fontos részei.

A Szenilla nyomábant ugyan nagy elvárások előzik meg, azonban szinte kizárt, hogy a film olyan jól szerepeljen a jegypénztáraknál, mint annak idején a Némó nyomában, mely 380 milliós bevételt termelt Amerikában, a világ többi részén pedig 556 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!