Szekeres Viktor

Végre itt a Warcraft-mozifilm előzetese

Egyesek szerint marha jó, mások szerint undorító a Warcraft-mozifilm előzetese.

Ott leszel a moziban?
  • IGEN!
  • Nem...
  • Majd eldöntöm az első vélemények alapján.
Sokan várták izgatottan a Wacraft-mozifilm első hivatalos előzetesét, főleg azok után, hogy a nyári, San Diegóban megrendezésre került Comic Conon az ottani rajongóknak már levetítettek egy trailert, amit itt lehet megnézni. Pénteken sor is került a videó premierjére, ami kommentekben ugyan megosztani látszott a közönséget, de mivel tudjuk, hogy írásban a negativitás sokkal erőteljesebben tör utat, ezért inkább azt nyugtázhatjuk, hogy a nézőknek inkább bejött, amit láttak - ez tűnik ki a YouTube-os feltöltés minősítéséből is, ahol 63 ezer pozitív klikkre csak 2500 negatív jut. Mi épp ezért inkább másról kérdezünk titeket a mellékelt szavazásban.


A film amerikai premierjének dátuma 2016. június 10-e, itthon viszont a stúdió filmjeinek hazai forgalmazója, a UIP-Duna Film a magyar bemutatót elsőre 2016. májusára lőtte be, mely időpont, ha nem változik, az fogja jelenteni, hogy minimum 2 héttel Amerika előtt láthatjuk Duncan Jones rendezését. A 3D-ben bemutatásra kerülő fantasy játékadaptáció a Blizzard Entertainment közreműködésével készült Duncan Jones rendezésében. A főbb szereplők között pedig olyan színészeket találhatunk, mint Ben Foster, Clancy Brown, Daniel Wu, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Travis Fimmel és Rob Kazinsky.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mérlegjakab #18
    Mi vagy te? politikus? Mert kb azok nyomják ilyen szinten a demagóg dumájukat, mindenféle ékes/színes nyelvfordulatukkal magyarázzák meg a faszságukat....
  • Sir Cryalot #17
    Tisztában vagy vele hogy a középföldés orkok miért néznek ki úgy ahogy? Vagy hogy milyen háttértörténetet tett félre a blizzard mikor belopta a "zork" nevet a zöld izmosfelsőtestű vagányokhoz a generic fantasy-jébe? Vagy kötözködsz?

    Tök jó hogy utána te jössz azzal a szóval hogy "sztori" miközben kb, lövésed sincs.
  • Atisz #16
    Óriási pozitívumnak tartom, hogy a készítők visszanyúltak az 1. részhez és olyan szereplőket vettek elő, mint pl. Garona (aki mondjuk totál mellékszereplő volt), vagy Medivh.
    Persze a Blizzard elég nagy cég ahhoz, hogy felügyelje mit is művel az aktuális stúdió, rendező az anyaggal és odaültessen legalább egyvalakit, aki tisztában van az egész Warcraft világ történetével, nem csak egy WOW-nál bekapcsolódott töki fog dirigálni :)
  • Ragnaar #15
    Jó lesz ez szerintem, látszik, hogy azért nem egy alacsony költségvetésű játékadaptációról van szó, ha sztorit nem rontják el nagyon szerintem az egyik legjobb játékadaptáció lehet. (Aztán jöhetnek a további részek..)
  • Ragnaar #14
  • Chob #13
    Uh... Szerintem meg itt rohadt sok jó karakter van. Anduin Lothar, Medivh, Orgrimm, Blackhand, Durotan...
    De amúgy tényleg nevetséges, hogy a sok WoW játékos mennyire nincs tisztában az előzményekkel.
  • Etinger #12
    Jó persze, de mihez lehet hasonlítani egy fantasy-t ha nem egy másik fantasy-hoz, nem? Duncan Jones szerintem piszok jó rendező, szóval és szurkolok nekik meg minden, csak itt egyelőre nekem ez nagyon csillog, és nem annyira érzem egybe úgy az egészet. De majd kiderül. Jó lenne ha JÓ LENNE :)
  • MrGabor #11
    Nem túl szerencsés a Gyűrűkhöz hasonlítani a Warcraft világát, itt mindig is a szándékos elnagyoltság, gyermekien egyszerű figurák uralták a "színpadot", és pont ettől működik olyan jól a dolog. A trailer alapján én várom a filmet, szerintem ráéreztek e világ lényegére, a díszletek, karakterek, lények eléggé Azeroth-hoz illőek lettek. Sokat várunk Jones munkájától, remélem összejön neki.
  • Etinger #10
    Nyilván minek után van 3 RTS és 1 MMO alapjáték ill. 5 kiegészítő egy készülő 6. résszel, nekiülnek valami újat kitalálni, ne nevettess. Az az idióta bénabéla (és nem mellesleg szerintem kva gyenge) Sam Raimi pont ezért takarodott el a projecttől, mert tojt volna az egész Warcraft univerzumra, ami azért elég gáz.
    -
    Ez az Warcraft első részének a sztorijától veszi fel a fonalat, mondjuk a WoW játékosok többsége (tisztelet a kivételnek) segghülye a WoW előtti sztorihoz, szóval igazából azért is jó, mert így nekik is újdonság lesz ez az egész.
    --
    A trailerhez annyit fűznék, hogy jó-jó, de azért még jó pár jelenet kidolgozatlan és műanyag hatást kelt. Hogy mást ne mondjak a Gyűrűk ura néhol sötétebb tónusú karaktervilága, megvalósítása jobban bejön. Meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2015.11.08. 10:53:52
  • Sir Cryalot #9
    Amíg meg nem láttam a habkalapáccsal lóbálózást már kezdtem megijedni hogy a legendás, modern,bumfordisztikus számítógép grafika meghonosítói újfent a karcsúságot részesítik előnyben, de látom nem kell félni mert jönnek a nyugis hawai szigetlakó életmódot tanúsítóan kiszélesedett de azért az aggresszív kinézetükkel inkább afro-amerikai küllemet erősítő "zorkok".