Szekeres Viktor

Vin Diesel új fantasyje megbukott, ahogy kell

Az utolsó boszorkányvadász még az elvakult Vin Diesel-rajongók nagy részét sem érdekelte.

Vin Diesel abban bízott, hogy Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter) egy új franchise kezdetét fogja jelenteni számára, melyet, ha esetleg negatív kritikákat is fog kapni, saját kiterjedt rajongótábora mindenképp sikeressé fog tenni. Nos, a negatív kritikát meg is érkeztek, a RottenTomatoes gyűjtése szerint az eddigi 74 hivatalos vélemény közül mindössze 11 vélekedett pozitívan a fantasyről. S tegnap az is kiderült, hogy a siker is el fog maradni, hiszen az előzetes, immáron csökkentett elvárásokat sem tudta teljesíteni a film, pénteken mindössze 3,8 millió dolláros bevételre tett szert, így a hétvége során maximum 10-11 millió dollárig kúszhat fel a nyitánya, ami kifejezetten gyenge, 20-25 millió körüli összbevételt sejtet, s ez hatalmas zakót jelent.

A film hivatalos magyar szinopszisa a következő: "500 évvel ezelőtt háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak az ördögi ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült megölnie a boszorkák mindenható királynőjét. Azonban a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halál."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #1
    Megnéztem és.... Jó lehetne tényleg igazán jó lehetne,de nem inkább azt mondnaám ,hogy remlem folytatják mert ez a Film kb egy JÓ film trailere volt/lett