Szekeres Viktor

James Bond nem viccel a Spectre új plakátján

A Spectre kampányának középpontjában természetesen továbbra is Daniel Craig áll.

Új, a korábbinál jóval színesebb Spectre-plakátban gyönyörködhetnek mostantól Daniel Craig imádói, az itthon a 007 Spectre - A Fantom visszatér címre hallgató film marketingkampánya folytatódott - lehet, hogy már az új előzetes sem várat sokáig magára. A történet a UIP-Duna Film szinopszisa szerint a következő lesz: "James Bond titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát."

A 24. James Bond-mozifilmet, mint ahogy a 007-Skyfallt is, az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte, a főszereplő természetesen Daniel Craig, s mellette visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw. További, újonnan érkező szereplők: Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Stephanie Sigman és Andrew Scott. A film világpremierjére október 23-án kerül sor Angliában, hozzánk nagyjából akkor jut el a Spectre, mint a legtöbb európai országba, november 5-én. Az amerikai bemutató egy nappal később, hatodikán lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    messze a legjobb Bond Connery óta... ezt mint nagy Bond kedvelő, ha nemis szakértő, bár tudok pár dolgot a témában, s aki az összes részt látta... mondom.
  • Ender Wiggin #1
    nem viccel, ja, 250 műholdas csatornát tud fogni a fülével, az arcával meg páviánsegg-szépségversenyt tud reklámozni...