Szekeres Viktor

Új Sons of Anarchy-sorozat készül

Elkészülhet a Kemény motorosok folytatása. Vagy előzménye.

Korábban is pedzegették, hogy spinoffot kaphat az elmúlt évek egyik legsikeresebb amerikai kábeltévés sorozata, a Sons of Anarchy, de most más biztosra vehetjük, hogy az FX kezdeni akar valamit a branddel. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a SoA készítője, Kurt Sutter elkezdett dolgozni egy új, ugyanabban a világban játszódó szérián, melynek középpontjában ezúttal egy másik motoros klub, az anyasorozatban korábbról ismert Mayans lenne.

Egyelőre más részlet nem nagyon szivárgott ki a projektről, így azt sem lehet tudni, hogy a Sons of Anarchy eseményei előtt vagy után játszódik a sztorija, esetleg azzal párhuzamosan fut. És persze a szereposztásról is korai lenne még érdeklődni, hiszen a pilot forgatókönyve sem íródott meg. Érdekesség viszont, hogy a sorozat vezető írója, ha megvalósul a projekt, nem Kurt Sutter lenne, ugyanis ő másik sorozatával, a Bastard Executionerrel foglalkozik továbbra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Erno00000 #4
    Akkor nem vagyok azzal egyedül, hogy jobban megnéztem volna, egy full előzményt, a kezdetekről.
  • wormwood777 #3
    Mit keres a képen a parókás Szőke Zoltán?
  • kiralysanyi #2
    Nagyobb összegekben mertem volna fogadni hogy a(z első) spinoff témája a First9-t járja majd körül. Picit csalódtam, hogy nem, de jó lesz ez is.
  • tomboy013 #1
    Már most nagyon várom. Szerintem nincs jobb sorozat a SoA-tól. A Breaking Bad játszik még hasonló kategórában nálam, de a SoA erőszakossága és irdatlan sok csavarral és meglepetéssel tele tűzdelt sztorija, jah és persze a befejezése miatt talán űbereli a BB-t.