Szekeres Viktor

"Folytatni" akarják a Kalforniába jöttemet

Újabb sorozat készülhet a Kaliforniába jöttem szellemében.

1990 és 1996 között, 6 évadon keresztül futott Amerikában eleinte nagy sikerrel, később lendületét vesztve, a mai szemmel olykor meglepően gagyi Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air), mely még véletlenül sem lett hivatkozási alap a sok klasszikus, 90-es évekbeli amerikai szitkom között, azonban annyi hozadéka mindenképp volt, hogy ismertté tette Will Smith-t, aki később nagy mozis karriert futott be. És ő lesz az, aki producerként vissza fog térni a gyökereihez, ugyanis munkatársaival elkezdett dolgozni a komédiasorozat kvázi folytatásán.

Mindezt a Deadline értesüléseire alapozzuk, és azért használjuk a folytatás esetében a "kvázi" kitételt, mert hiába emlegetik nem hivatalosan "Fresh Prince"-ként az új sorozat tervét, az nem fog illeszkedni semmilyen kontinuitásba - legalábbis egyelőre nem. A koncepció viszont változatlan marad, a tervezett új sorozat tinédzser főhőse egy számára idegen közegbe fog költözni, melyet a feje tetejére állít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #2
    Es kie lesz a foszerep, Jaden Smith?:) Az elkenyeztetett kis Beverly Hillsi hulyegyereket elzavarjak Philadelphiaba megtanulni milyen a valodi elet.
  • Zombee #1
    Ez de rossz volt. :)