Szekeres Viktor

Önálló mozifilmet kap Han Solo

Azonban nem Harrison Ford alakítja benne a főszereplőt.

A Lucasfilm hivatalosan is bejelentette, hogy A Lego-kaland, a Derült égből fasírt, valamint a 21 Jump Street rendezői, Phil Lord és Chris Miller készíthetik el a Csillagok háborúja-antológiasorozat (Star Wars Anthology) második epizódját. Ami viszont még ennél a bejelentésnél is fontosabb, a Lucasfilm azt is elárulta, hogy a Star Wars-franchise második önálló filmjének központi karaktere Han Solo lesz, akinek egy fiatalkori kalandját követhetjük majd figyelemmel.

Han Solo új történetének forgatókönyvét Lawrence Kasdan és Jon Kasdan írja, a sztori pedig arra a folyamatra fog fókuszálni, ahogy a fiatal suhancból csempész, tolvaj és csirkefogó lett, vagyis az az ember, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi először Mos Eisley-ben találkozott. A Csillagok háborúja-rajongók az idősebb Kasdan nevét minden bizonnyal jól ismerik, hiszen ő volt A birodalom visszavág és A Jedi visszatér társ-forgatókönyvírója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frank99 #19
    ha a Harrison Ford játszaná 70 évesen is nagyobb siker lenne...

    :-)))))))))))
  • Frank99 #18
    te sem sokat jártál erre...

    alreg.
  • Frank99 #17
    a világ csak neked fekete-fehér....

    van akinek vannak árnyalatok is....

    egy nyomozónak tudni kellene.....

    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.07.11. 21:43:36
  • Etinger #16
    Osztom a véleményed. A legtöbb rajongói könyvírója 0. Épp az hiányzik belőlük, ami a legjobbakban meg van.
  • cateran #15
    Az evszazad elbaszasa, hogy nem a Thrawn storylinet viszik tovabb. Siman lekorozi az eddigi filmeket, logikus, osszetett tortenettel es nem 1bites es 1 dimenzios karakterekkel (alapbol Thrawn az a fajta vezeto, akit en is habozas nelkul kovetnek es ertelmet es magyarazatot ad arra, miert szolgalnak sokan a Birodalom hadseregeben)
  • thomyboynk #14
    A könyvek mint sok másik is hivatalos Star Wars EU (Expanded Universe), amit az eredeti Star Wars trilógia köré építettek, majd jött az új trilógia, ami köré szintén építettek sok könyvet, de jön a még újabb trilógia és az összes Star Wars mű (kivéve a trilógiákat és a Clone Wars sorozatot) átkerül ún. Legends státuszba, azaz kikerül a kánonból, de ettől függetlenül semmit nem von le az értékükből.
    Pl. ha játszottál bármelyik Star Wars játékkal (Knights of the Old Republic, Jedi Knight sorozat, stb), akkor a te szemszögedből nézve már mind nem hivatalos, pedig pontosan emlékszünk milyen élmény volt velük játszani. Pont ugyanilyen élmény ezeket a könyveket olvasni.
    Ettől függetlenül remélem, hogy jó sztorit csavarintanak Han Solo karaktere köré, hiszen mégis csak a kedvenc kitalált univerzumunk. :)
  • SecuRicsi #13
    Nagyon jól mondom Ayma. Az, hogy az előzmény-trilógiával megbuktak benne dolgok, az még nem jelenti azt, hogy nem hivatalos. Lukas Gyuri úgy formálgatta a dolgokat össze-vissza, ahogy kell. Jó példa erre az Új remény és a Birodalom visszavág között játszódó Erőpróba című Alan Dean Foster regény, mely szintén hivatalos SW regény, mégis másogy magyarázzák a Jedi visszatérben azokat az eseményeket. Ettől még rajta a logo, és nem úgy, ahogy a már említett Dale Avery könyveken. Ugyanez a téma a Rob McGregor által írt Indiana Jones-sorozat.
  • Ayma #12
    Ízlések és pofonok, én is bírom a rajongói könyveket, de nem negatív értelemben mint te. Persze vannak vackok, de pl. ez nem az. Szerintem igen is színesítik a kitalált univerzumot, bemutatják kicsit más szemszögből a dolgokat. ÉS nem a SW az egyetlen, az ST-től kezdve a StarCraftotn át a Warcraftig a Potterrel karöltve rengeteg ilyen "rajongói" írás van.
    Apropó, mit tekintesz rajongóinak? Mert egy engedéllyel az SW logó alatt kiadott mű igen is hivatalos, más kérdés, hogy az "írói szabadság" benne van és emiatt lehetnek benne bőven hibák, de ez van:)

    Egyébként ez a "nem saját univerzumba belekontárkodás" analógia mentén pl. Tom Clancy is belekontárkodik az élet által írt nagy műbe a könyveivel?:D:D
  • Zombee #11
    Még a Wiki cikk is írja, hogy néhány, a könyvben lévő dolog meg is bukott az előzménytrilógia bemutatásával. Szóval hivatalos, persze. :)
    Szóval Crispin ugyanúgy nem képes magának felépíteni egy univerzumot, sőt még főhősét is a meglévőből hozza.
  • SecuRicsi #10
    Én azért nem tenném rá a nyakam, hogy az nem hivatalos... :)
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Han_Solo_Trilogy

    A Dale Avery féle sorozat az nem, hiszen Ő egy magyar író. De Crispin több univerzumban is írt regényeket. (Star Wars, Star Trek, stb.)