Szekeres Viktor

Jöhet az Ovizsaru rebootja

Nem Arnold Schwarzeneggerrel készülhet az új Ovizsaru.

Még meg nem erősített sajtóértesülések szerint a Universal Pictures 1440 nevet viselő divíziója révén elkészülhet egy új Ovizsaru (Kindergarten Cop) film. A gyártó cég nevéből persze rögtön kiderül, hogy nem egy nagy formátumú projektet terveznek, hiszen az 1440 legutóbbi komolyabb filmje A skorpiókirály negyedik része, a The Scorpion King 4: Quest for Power volt. Az új Ovizsaru tehát jó eséllyel csak lakossági forgalmazásban jelenne meg, de persze az is elképzelhető, hogy tévésorozat válik belőle. Csak egy a biztos ezen a ponton: Arnold Schwarzenegger nem fog szerepelni benne.


A 2016-ban bemutatni tervezett új Ovizsarut Don Michael Paul rendezné, aki korábban olyan filmeket készített, mint A szörny 4 (Lake Placid: Az utolsó fejezet), a Lopakodók 5, illetve a Bőrnyakúak 2, a forgatókönyvet pedig David H. Steinberg készítette. A film egy, a tanúvédelmi program keretein belül eltűnt flashdrive-ról szólna, melyet a főhős, valamint indiai társa megpróbál előkeríteni, s a nyomok egy ovis csoportba vezetnek, ahova is kénytelen óvóbácsiként beépülni a főszereplő.

Az eredeti, 1990-es Ovizsaru, melynek előzetesét fent meg lehet nézni, mindössze 15 millió dollárba került annak idején és csak Amerikában 91 milliós bevételt termelt, a világ többi részén pedig további 110 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)