Szekeres Viktor

Meglepetésfilm a magyar mozizók kedvence

Melissa McCarthy új komédiája remek eredménnyel lett a legnézettebb Magyarországon.

Amerikában nem egyszerűen az "egyik" legjövedelmezőbb mozis sztár Melissa McCarthy, hanem a legjövedelmezőbb, a ráépülő filmek sorban kaszálnak a jegypénztáraknál. Itthon azonban eddig nem feltétlenül volt ez a helyzet, a színésznő nálunk eddig inkább csak mérsékelt sikereket ért el komédiáival, legutóbbi nyári filmje, a Tammy el is kerülte a hazai multiplexeket, s korábban sem a Személyiségtolvaj, sem a Női szervek nem aratott nagy sikert - utóbbi még Sandra Bullock szereplése mellett is csak 17 ezer nézőre volt jó itthon a premier hétvégéjén.

Azonban McCarthy új komédiája, a Budapesten forgatott A kém (Spy) végre sikert aratott, a 61 moziban bemutatott filmre 35 671 jegyet adtak el idehaza csütörtök és vasárnap között, s ezzel az előjátszások 8 ezres nézőszámával együtt már 43 684 eladott jegynél tart az Intercom produkciója. Ez természetesen az első helyet is jelentette A kémnek, mely mögött a Törésvonal végzett a második helyen, feleekkora érdeklődés mellett. A harmadik premierfilmet, a Monsters - Sötét kontinenst 986-an nézték meg hétvégén, ami nem volt elegendő a top 10-hez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    McCarthy miatt instant kihagyós. Habár a Bullcokkal közös filmje jó volt (igaz ócsón néztem), BR megjelenés után talán kap egy esélyt ez is. A férfi szereplők miatt...