Szekeres Viktor

Itthon továbbra is a Bosszúállók 2 a király

Ismét a szuperhősöket láttuk legtöbben itthon, de a film nem nem biztos, hogy legyűri a Halálos iramban 7-et.

A jó kezdés után még jobb folytatás következett, a Bosszúállók: Ultron kora látogatottsága a második hétvégére csupán 51,3%-kal esett vissza, ami kifejezetten jó eredménynek mondható, csütörtöktől vasárnapig újabb 70 697 honfitársunk fizetett be a filmre, s ez természetesen első helyet eredményezett a hétvégi mozis toplistán. Összességében így tíz nap alatt már 260 ezren nézték meg a második Bosszúállókat.

Joss Whedon filmjének így megvan az esélye, hogy több nézőt szedjen össze, mint a Halálos iramban 7, mely jelenleg 396 ezer eladott jegynél tart. Összehasonlításképp második hétvégéjét követően a Halálos iramban 7281 251 nézőnél tartott, míg A szürke ötven árnyalata 300 410-nél, de utóbbit simán le fogja gyűrni az Avengers 2, hiszen az nagyon hamar kipukkadt és elvesztette nézőit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #5
    Szerintem se legyen a film fanservice, de Loki karaktere sokkal többet bizonyított, mint a Sólyom vagy a Vashazafi karakterei.:P
  • tomboy013 #4
    Szerintem marhára szórakoztató film volt, megérte az árát. Talán még az elsőtől is kicsit jobban tetszett. Szeretettel várom a 3-at.
  • zetortraktor #3
    Még szerencse, hogy kivágták a jelenetét. Ez a baja a filmnek, hogy totális fanservice akar lenni, mindenkit beletuszkoltak csak azért, hogy benne legyen. Ha kevesebb a karakter, sokkal jobb lehetett volna a történet.
  • Paddy #2
    Kihagyták a sztoriból Lokit - aki mint tudjuk komoly húzó erő - és valahogy nem ütött akkorát a film, mint az elődje. Oké, akadt benne pár jó poén de a harmadik részbe egy kicsivel több kakaó kell.
  • Wittgen #1
    Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az AmCap 2 a Guardians után ez elég tré volt. Egyszer meg lehetett nézni, de engem nem dobott fel, még az akciójelenetek sem tetszettek. Unalmas volt, na.