Szekeres Viktor

Itt a Mission: Impossible 5 teljes előzetese

A vasárnapi rövid előzetes után itt a folytatás - ennél többet egy trailernek nem kell nyújtania.

Nem túl gyakori, hogy az emberek reklámoknak csápoljanak, de az új Mission: Impossible-mozifilm esetében bizony vannak, akik ezt teszik. A Mission Impossible Rogue Nationnek már a kedvcsináló előzetese is igazán kellemes volt, de a teljes trailer még arra is rátesz egy lapáttal. A film Amerikában július 31-én mutatkozik be a mozikban, a hazai bemutatóról egyelőre még nincs hír, de arra jó eséllyel július 30-án fog sor kerülni.


A Christopher McQuarrie által rendezett filmben az IMF ellenfele egy anti-IMF lesz, a Szindikátus, mely egy nemzetközi szervezett, s magasan képzett ügynökeivel megpróbálja tönkretenni az IMF-et. A film főszereplői Cruise mellett a következő: Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Simon McBurney és Rebecca Ferguson. A forgatókönyvet Will Staples és Drew Pearce írta.

Érdekes lesz látni, hogy a téli időpontról előre hozott film hogyan fog teljesíteni nyáron, hogy folytatódik-e a Fantom protokoll által beindított növekedés. A Brian De Palma által rendezett 1996-os Mission: Impossible még 80 millió dollárból készült és Amerikában 181, a világ többi részén 277 millió dollár bevételt hozott, a John Woo által készített folytatás 2000-ben 125 millióból simán múlta felől elődjét (215 + 331 millió dollár), hogy aztán J.J. Abramsszel visszaessen a lendület - a harmadik film 2006-ban, 150 millió dollárból 132 milliós belföldi és 264 milliós nemzetközi bevételt ért el. A sorozatot 2011-ben 145 millió dollárból Brad Bird támasztotta fel, hiszen a negyedik rész 209 milliós amerikai eredmény mellett rekordnagyságú, 485 milliós Amerikán kívüli összeget bevételezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!