Szekeres Viktor

Itt az Argo 2 első előzetese és plakátja

Megérkezett Árpa Attila akciókomédiájának első előzetese és plakátja.

"Hatalmas robbanások, pörgős akciók, laza beszólások és a hallgatag Pszicho garantálják, hogy ezt a filmet is sokáig fogjuk emlegetni! Mert Tibiék megoldják okosba!" - így az Intercom közleménye. Végre belenézhetünk egy előzetes erejéig a forgalmazó által a sajtóközleményben kultikusként emlegetett Argo folytatásába. Az Argo 2-t, akárcsak az első részt, Árpa Attila rendezte, s benne visszatérnek a korábban már megismert karakterek, élükön Balog Tibivel és bandájával, Bodrival, Tysonnal és Pszichóval.


A film története egy titokzatos megbízás körül forog, amelyben érintett a japán maffia, a Tejesember és a bosszúszomja Hangyás Dzsoni is. Az Argo 2 főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Kovács Lajos, Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János és Nagypál Gábor. Az Argo 2 tervezett hazai bemutatója április 30-a.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Azért a végére átcsapott "jómagyar" filmbe, Nagy Feró szereplése ugyanolyan olcsó poén volt, amit a legtöbb kommersz magyar film alkalmazott pl. a Mucsi-Scherer párossal, és még egy Danubius rádiós reklám is belefért Jáksóval. Azt a film javára írom, hogy legalább lelőtték. :)
  • Ragnaar #4
    Emlékeim szerint az első rész meglepően szórakoztató lett, magyar film felhozatalban pedig évek óta mondhatni egyedüli a kategóriájában.
  • RAZOR27 #3
    már volt róla videó, hogy nem találta el az agyát, mert az olyan kicsi :D
  • Diopapa #2
    Létfontosságú szerv nem sérült... :D
  • tomboy013 #1
    Még jó, hogy Tyson fejét szétlőtték az első részben...