Szekeres Viktor

Továbbra is A hobbit 3 a király

Harmadik hete uralkodik Amerikában A hobbit 3 és úgy néz ki, hogy többen fogják megnézni, mint a 2. részt.

Nagy volt a csata az első helyért, de Amerikában még mindig A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) vezeti a hétvégi mozis toplistát. A triplázó fantasy az első becslések szerint hétvégén 21,9 millió dollár bevételt termelt, így már 221 milliónál jár és ha így folytatja, akkor 260-270 milliós bevétellel zárhat hazájában. Ezzel pedig megelőzheti a második részt, mely 258 milliós amerikai bevételt produkált, de persze az első epizód 303 milliójától el fog maradni. (A film nemzetközileg eddig 502 millió dollár bevételt termelt.)

A hétvégi toplista második helyét a Disney musicalje, a Vadregény (Into The Woods) szerezte meg 19 milliós bevétellel, míg a harmadik Angelina Jolie rendezése, a Rendíthetetlen (Unbroken) lett 18,4 millióval. Előbbi film 91, utóbbi 88 milliós bevételnél tart már Amerikában, s mindkettőnek könnyedén meglesz a 120 millió. A különbség annyi közöttük, hogy a Vadregény várhatóan nemzetközileg is nagy siker lesz, de egyelőre egyiket sem mutatták be nagyobb piacokon, mindössze 6-7 milliós Amerikán kívüli bevételt jegyezhetünk fel esetükben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #5
    Nem értem mi a baj a Hobbit3-al. Lehet azért, mert nem olvastam a könyvet amiből készült. Ebben a 3. részben van talán a legkevesebb 'üresjárat'. Én kíváncsian várom a következő trilógiát.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.01.06. 15:47:01
  • Narxis #4
    Sok év után újra elmentem moziba mert hát a Hobbit még is csak a Hobbit de bár ne tettem volna... Ez a 3. rész volt a leggyengébb, egy véget nem érő nagy csata pár heroikus jelenettel a végén. Egyértelműen hiba volt 3 részre szedni, beleerőltettek mindent amit tudtak de így csak egy nagy maszlag lett. Ez max. 2 rész lehetett volna.

    A másik pedig, hogy miért kell negyed órán keresztül trailereket nyomni az ember pofájába? Hogy elfogyjon az agyonsózott popcorn? Ennyit a mozikról, jó lesz nekem a torrent.
  • djuliann #3
    Persze..ezek a hírek sunyi fizetett reklámok..hülye is tudja ! Majd torre..ről megnézem XD
  • zetortraktor #2
    Szerintem csak el kell olvasnod a híreket. Vagy látnod, hogy az egyiknél kérdőjel van. Ez arról szól, hogy a film még mindig első. De az, hogy első, nem jelenti azt, hogy nem ez lesz a legsikertelenebb, hanem csak azt, hogy nincs semmi komoly ellenfele most a mozikban.
  • barret #1
    Pár napja még ilyen főcímmel futott a cikk : Az új Hobbit a Középfölde-trilógia mélypontja?

    Értem én ezt?