Szekeres Viktor

Megvan az új Joker, teljes a Suicide Squad főszereplő gárdája

Szupersztárok fogják alakítani a DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatot.

Ezúttal helytállónak bizonyultak a pletykák, hiszen a Warner Bros. Pictures tegnap bejelentette, hogy kik lesznek a Suicide Squad című képregényfilm főszereplői, s szinte egy az egyben a korábban a sajtóban megjelent névsort láthattuk viszont. A DC-s főgonoszok csapatáról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) fogja rendezni és 2016. augusztus ötödikén kerülhet bemutatásra a mozikban.

Klikk
ide!

Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Tom Hardy alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, és az idén Oscart nyerő Jared Leto Jokert. A film forgatókönyvét ugyancsak Ayer fogja írni, s a producerek között ott lesz Zack Snyder és Geoff Johns is.

A Robert Kanigher és Ross Andru által alkotott Suicide Squad először 1959-ben mutatkozott be a közönség előtt képregény formájában. A tervek szerint a forgatásra áprilistól szeptemberig fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #5
    Igazi szupersztár mind. Will bácsi mellet a Lennon késői időszakát idéző Létó gyerekről hallottam még. A többi is biztos óriási világsztár, csak hát eddig hol voltak?
  • pignoris #4
    Margot Robbie ütős bár mellben erősen ki kellene igazítani, hogy kicsit is hasonlítson a rajzolt karakterére. :D
  • CairoJack #3
    Margot Robbie mint Harley Quinn?? Már meg is néztem a filmet. :)
  • Ender Wiggin #2
    ne, már megint hardy és jay courtney? meg delevingne? nem is színész, vazze cask egy zombi a kifutóról...
    a casting nem arról, hogy ki a legjobb a szerepre, hanem, hogy kinek van a legjobb hátszele az adott években.
  • RAZOR27 #1
    Margot Robbie :O jó választás!! Kár hogy kiütötték őt az Őrnagy szerepéből, de Harely Quinn is tökéletes lesz neki. Will Smith-re kíváncsi leszek... nemtudom tőle mit várjak az elmúlt években nyújtott teljesítménye fényében.