Szekeres Viktor

Készül a Forráskód 2

Tévésorozat helyett mégiscsak második részt kap a Forráskód.

2011-ben viszonylag szolid sikert ért el a mozikban a Forráskód (Source Code) című időutazós thriller, melynek Jake Gyllenhaal volt a főszereplője - ez Amerikában 58 millió dollár bevételt jelentett, a világ többi részén pedig 93 milliót, ami nem rossz a 32 milliós költségvetéshez képest. A premiert követően hallhattunk pletykákat egy esetleges második részről, illetve tévésorozatról, azonban ezek elég hamar elhaltak.

Most azonban kiderült, hogy mindössze ideiglenesen, hiszen a Variety úgy tudja, hogy a gyártó stúdió már szerződtette is Anna Foerstert a Forráskód 2 rendezőjének, akinek majd az első epizódot is jegyző Ben Ripley forgatókönyve alapján kell dolgoznia. Mivel a történetről egyelőre semmit sem tudunk, az sem ismert, hogy Jake Gyllenhaal visszatérne-e, vagy új főszereplőt keresnek.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a Forráskód rendezője, Duncan Jones vajon részt fog-e venni a produkcióban, hiszen ő mindössze az eredeti film premierjét követően nyilatkozott arról, hogy nem folyik bele semmilyen minőségben a folytatásba. Más kérdés, hogy neki most van épp elég dolga a Warcraft-mozifilmmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #2
    Remélem folytatásos lesz! Nekem nagyon tetszett az első rész :)
  • Laza #1
    Hát arra kíváncsi lennék, hogy Jake-t hogy hozzák vissza egy 2. részbe, főleg a cselekményből és a végkifejletből adódóan.