Szekeres Viktor

Csalódás az új James Bond-főgonosz személye

Kétszeres Oscar-díjas színész alakíthatja legközelebb James Bond ellenlábasát.

Nem tudjuk, hogy filmes ügyekben mennyire számít megbízhatónak az angol The Daily Mail című bulvárlap, illetve annak újságírója, Baz Bamigboye, de ő jelenti a forrását annak a hírnek, miszerint a 24. James Bond-mozifilm fő rosszfiúját Christoph Waltz fogja alakítani. Színészként természetesen nagyon jó választásnak tűnik Waltz, azonban némi csalódást jelenthet abban a tekintetben, hogy a német két Oscar-díját is egymáshoz meglehetősen hasonló rosszfiús szereppel vitte el a Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul című Tarantino-filmekben nyújtott alakításaival. Kissé rutinválasztásnak tűnne tehát az ő szerződtetése.

A Sam Mendes által rendezendő, egyelőre címmel még nem rendelkező Bond 24 forgatása nemsokára elkezdődik, a filmre visszatér a főszereplő, Daniel Craig, valamint a korábbi epizód(ok)ban már feltűnt Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw. Hozzájuk Bond-lányként Léa Seydoux csatlakozik, rosszfiúként pedig A galaxis őrzőiből megismert Dave Bautista.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tamolnar213 #14
    Ki az a Steve Gandolfini?
  • Lapajka #13
    Én speciel tudtam kiről van szó, mert a Becstelen Brigantik óta figyelek rá; de kérdezz már meg az utcán embereket! Név alapján saccperkábé 10-ből 9 nem fogja tudni kiről van szó és 10-ből uszkve 2-3 ember, fotó alapján tudni fogja mikben látta (de nem a nevét!).... USA-ban az lehet hogy már közismert sztár, Magyarországon nem közismert sztár... (hogy néhány filmbubus tudja kiről van szó névről, az egy dolog, a tömeg, a többség nem ismeri jellemzően - Még a Daniel Craig-et sem tudná az utca embere kb 10-ből 5 szinten hogy kicsoda, ha nincs fotó, ha ott a fotó, akkor már 10-ből 8 tudná, hogy jaaa? ahaaa.... dzsémszbond....) Ez a fricc még nem akkora sztár, hogy név alapján a többség tudja ki ez... független attól, hogy zseniális színész (azonban mivel karakterszínész inkább, mintsem szoló sztár típus, ez nagyjából így is fog maradni... kb olyasmi mint a Steve Gandolfini - nyugodjék békében...) éééés ennyi.... ;)
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2014.11.17. 17:52:58
  • Zombee #12
    Személy szerint örülök neki, karakteres színész. Ilyenek kellenek főgonosznak.
  • Ender Wiggin #11
    ezaz, osszad őket zetor...:-D

    (én speciel hányok waltztól, minden filmben ugyanaz a faarcú, idegesítő, döcögős angolt beszélő kisember, úgyhogy nekem tényleg csalódás, hogy hollywwod mindig az aktuális divatembereket castingolja)
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.17. 11:10:47
  • zetortraktor #10
    Már hogyne lenne közismert? Két Oscar és két kommersz főszerep, most meg a Förtelmes főnökök 2-ben is ott figyel. Mi kell még? :)
  • zetortraktor #9
    D'oh, még a plakáton is ott figyel, hogy főhős. Még szerencse, hogy egy szóval sem említette senki, hogy rosszfiú lenne. Vagy ez ilyen szövegértésből egyes dolog?
  • IMYke2.0.0.0 #8
    "A Galaxis őrzőiben" ráadásul Dave Bautista nem rosszfiú volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végére meg egyáltalán nem
  • aMpErsZAg #6
    Arról nem is beszélve, hogy Christoph Waltz osztrák :P
  • Cickány90 #5
    Mellesleg a Djangóban nem rosszfiú volt, max antihősnek lehet nevezni.
  • SirBubu #4
    úristen, még a végén felkérik Adam Sandlert főgonosznak.

    az biztos, hogy akkor magam alá is szerkesztek