Szekeres Viktor

Nő lesz az új Robin a Batman v. Supermanben?

Jena Malone lehet az új Robin, erre utal, hogy vörös hajjal látták a film forgatásán.

A nemrég Az éhezők viadalában feltűnő Jena Malone-t többen is látták Zack Snyder új filmjének, a Batman v Superman: Dawn of Justice-nak michigani forgatásán, s tegnap a The Hollywood Reporter megerősítést szerzett arra vonatkozóan, hogy a színésznő szerepelni fog a képregényfilmben. Igaz, azt már a THR-nek sem sikerült megtudnia, hogy milyen szerepet kapott Malone, de a legfrissebb pletykák szerint ő lehet Robin női verziója. (A pletykák alapját egy Instagram-kép jelentette, melyen Malone vörös hajjal látható.)


Persze mindez csak spekuláció, részben a korábbi pletykákra alapozva, az azonban tény, hogy a helyi WILX10 tévéadó egyik híradásában arról számol be, hogy Snyder filmjének szerepelni fog Robin női verziója. Ha ez igaz, akkor adja magát, hogy a Frank Miller-féle The Dark Knight Returnsös Robin-alteregó, Carrie Kelley tűnjön fel a filmben, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a képregényben Kelley csak 13 éves.

Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy mennyi igazság van a pletykában. Ha nem, akkor 2016. március 25-ig, a film amerikai premierjéig várnunk kell a válaszra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sippie #7
    egyenjogúság van, el kell fogadni. Na meg a liberalizmus, kell buzi, és néger is a filmbe
    :D
  • Zsoltee_a_bator #6
    1986-os otlet, amin most hoborogtok es az erkolcsos, ertekekkel biro tarsadalom veget jelenti az ujkor dekadens posvanyaban. :) A filmet be kell tiltani, nyilvanvaloan.
  • Tetsuo #5
    Az egész egy baromság, alapból. "Batman", "Spiderman", "Superman". A képregényeket a helyükön kellene kezelni, nem szabad nagyobb hype-ot kapnia, mint egy klasszikus irodalmi műnek, mert akkor ott baj lesz azzal a társadalommal és lásd...
  • Hedgehunter #4
    Inkabb Jokernek tennem.. :)
  • Zenszkij #3
    remélem hoax, mert ez nagy kiherélése lenne az egésznek, mellesleg ezt a Robin dolgot se kéne erőltetni
  • Ender Wiggin #2
    menjenek már az anyjukba (a modern képregények írói is)! mi jöhet még? batgirl meg férfi lesz, vagy mi? ráadásul ez a bulldogarcú...
  • Tetsuo #1
    A Batman and Robin buzulása nem is volt egészséges! :-D