Szekeres Viktor

Nagy siker az új NCIS-sorozat


Amerikában a napokban rengeteg új tévésorozatot mutattak be az országos lefedettségű csatornákon, hiszen megkezdődött a 2014/15-ös tévés idény. Ezek közül természetesen a legtöbb nézőt az új NCIS-széria, az NCIS: New Orleans érdekelte, melynek első részét 17 millióan nézték meg. Természetesen a remek nézettség elérésében az is szerepet játszott, hogy a premierre egy 18 milliós NCIS-évadnyitót követően került sor.


Üröm mindössze az lehet az örömben a CBS csatorna számára az új krimivel kapcsolatban, hogy a nézők nagy része, mint az anyasorozat esetében is, az 50-en túliak köréből kerül ki, a 17 milliós táborból mindössze 3,2 millióan tartoztak a kereskedelmi szempontból fontosnak tartott 18-49 évesek körébe. De ha ez nem okoz áthidalhatatlan gondot az eredeti sorozat számára, akkor minden bizonnyal a New Orleans esetében is tolerálható lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    A "sima" NCIS nekem meg mindig nagyon bejon az LA meg még mindig nem....:)
    Kivancsi vagyok ez milyen....
  • Narxis #3
    Majd beindul, nekem az L.A. is furcsa volt elsőre, sőt ott még az egész első évad el lett baszva a későbbiekhez képest, nem véletlen írták ki a néger csávót és hoztak be egy lazább karaktert.

    Itt is majd csiszolódik a dolog.
  • mrzed001 #2
    Első rész, hót uncsi volt. Olyan mű az egész.
    Ráadásul rühellem az egész New Orleansos feelinget, a jazz meg minden (na abból sem a legjobb).
    Szóval hiába van ott a megfelelő gárda, ha a helyszín, a háttérsztori és a részenkénti sztori egy nagy rakás BIIIIIIIIIIPPPPP ...

    Érdekes, hogy a LA után így el tudták kúricálni. Az egész jóra sikeredett, minden kezdeti nehézsége ellenére (ott legalább a helyszín és a háttérsztori kapásból rendben volt).
  • Sir Quno Jedi #1
    Barátom szerint tök szar. Pedig ő nagy NCIS, CSI stb. kedvelő.

    Mondjuk Scott Bakula (Enterprise, Quantum Leap), Mrs. Frederic a Warehouse 13-ból, a meztelenkedő sztárocska a JAG-ből, meg a fura srác a Toky Driftből, háááát. Érdekes egy gárda ehhez pont. New Orleans meg randa egy város, annyi szent.

    Na majd én is megsasolom, hátha, de nem valószínű. (én már az NCIS Los Angelesen is behánytam)